Erkan Petekkaya ile Tolga Güleç yıllar sonra buluştu! 12 yıl sonra bir araya gelen ikili şimdi komedi setlerinde

Bir dönemlerin ses getiren dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki de yer alan Erkan Petekkaya ve Tolga Güleç 12 yıl sonra bir araya geldi. Unutulmayan projelere imza atan ikili dram sahnelerinden komediye geçiş yaptı. Yıllar içinde farklı rollerde yer alan ikilinin dostluğu sosyal medyada paylaşıldı.

27.07.2022-11:19 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-11:19)

İki başarılı isim Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinden tam 12 yıl sonra yeniden bir araya geldi. Yıllar önce etkili bir dram projesinde izlediğimiz ikili, şimdi de bir komedi filmi için aynı seti paylaşıyor. Özellikle Tolga Güleç, bu dizide parladı ve bir anda ünlü isimler arasına giriş yaptı. Güleç'in hayat verdiği Ahmet karakteri tanınmasında yardımcı oldu. 

12 yıl sonra bir arada! 

Sevilen oyuncu Erkan Petekkaya ve Tolga Güleç arasındaki dostluk herkes tarafından bilinmektedir. Aralarındaki yakınlığı fotoğraf ekranlarına yansıtan iki başarılı isim şimdi ''Filme Gel'' adlı projede beraber yer aldı. Ön hazırlıkları yapılan filmin vesilesi ile iki eski arkadaşın buluşması da yaşandı. 

Erkan Petekkaya Tolga Güleç

'Filme Gel' ne zaman başlıyor? 

Komedi türünde gerçekleşen yeni sinema filmin başrollerinde yer alan iki izleyiciye keyifli dakikalar sunmak için hazırlıklara başladı. Filme Gel isimli projede Çetin karakterinde izleyeceğimiz Tolga Güleç, yıllar sonra yaşanan bu buluşma için şöyle konuştu: “Erkan abi ile yıllar sonra komedi yapmanın keyfi apayrı. Karşılıklı oynadığımız sahnelerde bazen gülmekten sahneyi çekemediğimiz anlar oluyor. Absürd komedinin tadına birlikte varıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal