Üç Kuruş final mi yapıyor? Üç Kuruş ne zaman bitiyor?

Show TV'nin sevilen ve kısa sürede büyük hayran kitlesine sahip olan dizisi Üç Kuruş'un final yapacağı hakkında ortaya açılan iddialar gündem oldu. Sevilen dizinin bu iddialar üzerine final kararı alıp almadığı merak edilmeye başlandı. Peki, Üç Kuruş final mi yapıyor? Üç Kuruş ne zaman bitiyor? İşte merak edilenler...

23.05.2022-22:11 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-22:11) Üç Kuruş final mi yapıyor? Üç Kuruş ne zaman bitiyor?

Bu senin en çok sevilen ve tutulan dizilerinden biri olan Üç Kuruş hakkında final yapacağına dair iddialar ortaya atıldı. Bunun üzerineyse ilgiyle takip edilen dizi hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Dizinin hayranları Show TV'nin sevilen dizilerinden biri olan Üç Kuruş hakkında ortaya atılan bu iddiaların gerçek olup olmadığı merak ediyor.

Üç Kuruş final mi yapıyor?

Üç Kuruş dizisinin final yapacağına dair ortaya atılan iddiaların doğru olup olmadığı tartışılıyor. Diziseverler ilgiyle takip ettikleri Show TV'nin sevilen dizisi Üç Kuruş'un final yapacağı konuşulmasının üzerine araştırmalara başladı.

Üç Kuruş final mi yapıyor

Dizinin başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un yer aldığı dizi oldukça kalabalık ve renkli oyuncu kadrosuyla ekranları süslerken düşük reytinglerinden dolayı 28'inci bölümünde ekranlara veda edeceği iddiası ortaya atıldı. Bu iddianın ne kadar gerçek olduğu henüz bilinmese de eğer bu iddia doğruysa dizinin 30 Mayıs Pazartesi günü final yapma ihtimali bulunuyor.

üç kuruş

Üç Kuruş 27'inci bölümde neler olacak?

Kılıç, Bahar'ın mezarı başında Kartal'a saldırırken Efe ise yaşananların ardından büyük bir korku içerisinde yaşayan Leyla'ya "Söz veriyorum bitecek" sözleriyle teselli ediyor. Efe ve Kartal arasındaki gerilimin dikkat çekerken; Kılıç'ın da intikam ateşiyle gözünün döndüğü tanıtım fragmanında toprağın altında olan el ise en dikkat çekici ayrıntı oluyor. Peki o el kime ait?

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal