Alparslan Büyük Selçuklu Akça Hatun öldü mü? Fahriye Evcen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrıldı mı, neden ayrılıyor?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve herkes tarafından büyük bir beğeni ile takip edilen dizi Alparslan: Büyük Selçuklu 'da bir ayrılık haberi daha geldi. Dizide yakışıklı oyuncu Barış Arduç ile başrolü paylaşan Fahriye Evcen 'in bu sezonda diziden çıkacağı iddiası gündeme geldi. Peki, Alparslan: Büyük Selçuklu Akça Hatun öldü mü? Fahriye Evcen diziden çıktı mı? Fahriye Evcen Alparslan: Büyük Selçuklu 'dan neden ayrılıyor? Detaylar haberimizin devamında..

23.05.2022-22:00 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-22:00) Alparslan Büyük Selçuklu Akça Hatun öldü mü? Fahriye Evcen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrıldı mı, neden ayrılıyor?

Akli Film imzasını taşıyan ve yönetmenliğini de Sedat İnci 'nin üstlendiği, senaryosunda Emre Konuk 'un olduğu, ilk bölümü 8 Kasım 2021 Pazartesi günü yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun olarak karşımıza çıkan güzel oyuncu Fahriye Evcen 'in diziden çıkacağı iddiaları gündeme geldi. Peki Alparslan: Büyük Selçuklu Akça Hatun öldü mü? Fahriye Evcen Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinden ayrılıyor mu? Akça Hatun diziden neden çıkıyor? şeklinde merak edilen soruların yanıtlarını sizler için araştırdık ve haberimizde konu edindik. Gelin detaylara birlikte bakalım. İşte detaylar..

Akça Hatun Alparslan 'dan ayrılıyor mu

Alparslan: Büyük Selçuklu Akça Hatun öldü mü? Fahriye Evcen diziden neden ayrılıyor?

Akli Film tarafından çekimleri yapılan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi hakkında son zamanlarda bomba etkisine neden olan iddialar gündeme taşındı. Birsen Altuntaş tarafından yapılan habere göre, 27. bölümü ile sezon finali yapacak olan efsane dizinin Akça Hatun 'u olarak karşımıza çıkan güzel oyuncu Fahriye Evcen 'in Alparslan: Büyük Selçuklu kadrosundan çıkacağı konuşulmaktadır. Çocuk sahibi olduktan sonra setlere bir müddet ara veren güzel oyuncu, aradan geçen uzun süre sonunda Alparslan dizisi ile yeniden ekran karşısına geçerek sevenleri ile buluştu.

Evcen 'in dizi ile yapmış olduğu sezon sonu anlaşmasının ise bittiği öğrenildi ve Akli Film patronu olan Emre Konuk 'un Fahriye Evcen 'i bir sezon daha Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde oynayıp oynamayacağı konusunda ikna edip etmeyeceği de oldukça merak edilmektedir. Ayrıca dizide Alparslan olarak oynayan Barış Arduç da sezon finali ile birlikte bu yaz Kulüp dizisi için 2. sezon çekimlerine katılarak Alparslan: Büyük Selçuklu 'ya kaldığı yerden devam edecektir.

Fahriye Evcen Alparslan dizisinden ayrılıyor mu

Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı görüntülerinde; Tekfur Kekavmenos, Hasan Bey 'e '' Öldü sandığın kızın yanımda. '' şeklinde yazılı olan bir not gönderiyor ve Hasan Bey 'de bu notu okuduktan sonra '' Yaptıklarının hesabını senden soracağım. '' derken bu arada Tekfur Kekavmenos ise Selçuklu 'ya karşı bir olmak için saraya yeni bir düşman davet ediyor.

Tekfur Kekavmenos 'u kozsuz bırakmak isteyen Akça Hatun 'un da '' Madem onlara karşı silahın benim. '' deyip kendisini hançer ile öldürmesi ise yeni bölüm fragmanına damgasını vuruyor.

Bu şekilde bir süredir dizinin oyuncu kadrosundan çıkacağı konuşulan Fahriye Evcen, sevilen projeye ölerek veda etmiş olacak.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal