Üç Kuruş dizisinde Bahar öldü mü, diziden ayrılıyor mu?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Üç Kuruş'un final yapmasına az bir süre kala yaşanan olaylar seyirciyi ekrana kilitliyor. Dizinin son bölümünde Baybars'ın Bahar'ı vurmasıyla, Bahar'ın ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. Peki Üç Kuruş Bahar öldü mü? Nesrin Cavadzade diziden ayrılıyor mu? detaylar haberimizde yer almaktadır.

16.05.2022-23:51 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-23:51) Üç Kuruş dizisinde Bahar öldü mü, diziden ayrılıyor mu?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Üç Kuruş'un final yapmasına 3 bölüm kaldı. Beklenen izleyici kitlesine ulaşamayan üç kuruş dizisi final yapmaya karar verirken son bölümde Bahar'ın vurulmadı dikkatleri üzerine çekti. Üç Kuruş izleyicileri Bahar'ın ölüp ölmeyeceği araştırmaya başladı. Her hafta Pazartesi günleri yayınlanan Üç Kuruş dizisi bir roman mahallesinde geçmektedir. Nesrin Cavadzade'nin 28. bölümde final yapacak olan Üç Kuruş dizisinden ayrılıp ayrılmayacağı merak edildi.

Üç Kuruş dizisinde Bahar öldü mü?

Üç Kuruş dizisinin son bölümünde Baybars tarafından vurulan Bahar ölerek diziye veda etti. Geçtiğimiz haftalarda Nursel Köse'nin diziye veda etmesinin ardından Nesrin Cavadzade'nin de diziye veda etmesi Üç Kuruş izleyicilerini çok üzdü.

Üç Kuruş dizisinin yeni bölüm ön izleme sahnesinde ise Kartal ve Ferhan'ın konuşma sahnesi oldukça dikkat çekti. Ferhan, Baybars'ın sıradaki hedefinin Ateş olabileceğini söylerken Kartal bu durum üzerine büyük bir korku yaşıyor. Yeni bölümde Kartal'ın neler yapacağı merak konusu oldu.

Üç Kuruş dizisinde Bahar öldü mü

Üç Kuruş 25. bölümde neler oldu?

Her şeye rağmen Kartal'ın Baybars tarafından öldürüleceğini anlayan Bahar kendini feda ederek bir plan kurdu. Baybars'a Kılıç'ın hala kendisine aşık olduğunu ve Biricik'in intikamını almak için kendisini öldürebileceğini söyleyen Bahar daha sonra Şahin'den gizlice aldığı telefonla Kartal'ı arayarak buluşma yerine tek gitmesini ister. Ateş'in bulunduğu deponun adresini Kartal'a veren Bahar, Ateş'le beraber beklediğini söyler. Efe, Çetin, Mesut ve adamları, Bahar’ın söylediği adrese giderken Kartal buluşma mekanına tek başına gider. Kartal, Bahar'ı Ateş'in yanında sanıyordu ancak Baybars ve Kılıç'ın yanında Bahar'ı getirdiğini görünce büyük bir şok yaşar. Bahar'ın kendisini feda ettiğini anlayan Kartal, onu kurtarmak istese de elinden bir şey gelmez. Baybars ise Bahar'ı hiç acımadan öldürür. Büyük bir yıkım yaşayan Kartal'ın neler yapacağı ise yeni bölümde belli olacak. 

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal