Üç kuruş bitiyor mu, final mi yapacak? Üç Kuruş neden final yapıyor, reytingleri nasıl?

Show TV ekranlarına iddialı biri giriş yapan Üç Kuruş dizisi hakkındaki final iddiaları son zamanlarda artıyor. Peki Üç kuruş bitiyor mu, final mi yapacak? Üç Kuruş neden final yapıyor, reytingleri nasıl? İşte konu hakkında merak edilenler...

04.04.2022-20:45 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-20:45) Üç kuruş bitiyor mu, final mi yapacak? Üç Kuruş neden final yapıyor, reytingleri nasıl?

Çukur dizisinin veliahtı apoletiyle dizi dünyasına iddialı bir giriş yapan Üç Kuruş dizisi, son zamanlarda bu beklentilerin uzağında bir reyting performansı sergiliyor. Yayın hayatına başarılı bir başlangıç yapan fakat sonrasında reyting sıralamasında rakiplerinin gerisinde kalan Üç Kuruş dizisi hakkındaki final iddiaları her geçen gün artmaya devam ediyor. Dizinin hayranları ise bu iddialar hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için arama motorları üzerinden ‘’Üç kuruş bitiyor mu, final mi yapacak? Üç Kuruş neden final yapıyor, reytingleri nasıl?’’ sorularını araştırıyor.

Üç kuruş bitiyor mu, final mi yapacak?

Üç Kuruş dizisi final

Show TV’nin iddialı dizisi Üç Kuruş’tan hayranlarına üzücü bir haber geldi. Buna göre Ay Yapım’ın yapımcısı olduğu Üç Kuruş dizisi sezon sonunda final yaparak yayın hayatına nokta koyacak. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrolleri paylaştığı Üç Kuruş dizisinin 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü yayınlanacak olan 28. bölümle birlikte ekranlara veda edeceği tahmin ediliyor.

1 Kasım 2022 tarihinde yayın hayatına başlayan Üç Kuruş dizisinin yönetmenlik görevini Sinan Öztürk, senaristlik görevini Damla Serim ile Eset Akçilad ikilisi yapıyordu.

Üç Kuruş dizisinin yeni bölümü 4 Nisan 2022 Pazartesi günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal