Oscar Ödül Töreni'nde Will Smith'in Chris Rock'ı tokatlamasına ünlü şarkıcı Alişan'dan destek: Onu yerin dibine gömerim!

Ünlü şarkıcı Alişan, Oscar Ödülleri'ndeki skandal tokat hareketi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte habere ilişkin o detaylar...

29.03.2022-17:05 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-17:05)

Geçtiğimiz gün 94'üncüsü düzenlenen Oscar Ödüllerinde inanılmaz bir an yaşandı. King Richard filminde gösterdiği oyunculuk performansıyla büyük bir beğeni toplayan Will Smith, Oscar ödül töreninde 'En İyi Erkek Oyuncu' kategorisinde ödül alarak büyük bir başarıya imza attı. Yaklaşık 35 yıldır pek çok projede yer alan ve yıllardır sürdürdüğü başarı sonrasında ödüle layık görülen Will Smith'in gecede sunucuya yaptığı davranış, ödülden çok konuşuldu. Oscar'ın sunucusu 57 yaşındaki komedyenin Smith'in eşinin saçkıran nedeniyle saçlarını kazıtmasıyla dalga geçince ABD'li yıldız Smith ünlü komedyene tokat attı. Salondaki ünlülerin bazıları bu hareketi kurgu olarak algılarken, bazıları ise şiddeti kınadı. Karımın adını ağzına alma diye çıkışan Smith'e, komedyen; ''Will Smith beni dövdü. Bu televizyon tarihi için muazzam bir geceydi'' diyerek düşüncelerini dile getirdi. 

Aktör sosyal medyadan özür diledi

Yaşanan bu olay sonrası açıklama yapan ünlü aktör; ''Bu sektörde insanların sana saygısızlık yapmasına alışmalısın. Gülüp geçmeli ve bir problem yokmuş gibi davranmalısın. Akademi'den özür dilemek istiyorum. Aday olan tüm oyunculardan özür diliyorum. Umarım Akademi beni tekrar çağırır'' dedi. Daha sonrasında ise sosyal medyadan bir paylaşımda bulunarak; ''Şiddet her türü zehirli ve yıkıcı. Benim dün geceki hareketlerim kabul edilemez ve affedilemez. Espriler işin bir parçası fakat Jada'nın sağlık durumuyla ilgili bir espri bana çok fazla geldi ve duygusal davrandım. Kamuoyunun önünde senden özür dilemek istiyorum Chris. Sınırı aştım ve hatalıydım. Çok utandım ve hareketlerim olmak istediğim adamı göstermiyor. Dünyada şiddete yer olmamalı'' diyerek özür diledi. 

Alişan Buse Varol'u korudu

Alişan: Asla izin vermem

Dünyayı kasıp kavuran ve çok konuşulup tartışılan konuya ilişkin ise Demet Akalın Smith'i desteklerden Alişan'dan da konuya ilişkin açıklama geldi. Demet Akalın ve Okan Kurt ile kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Alişan'a böyle bir durumda karşılaşılırsa ne yapacağı sorulduğunda; ''Böyle espriler onlar için normal bir şey. Tokat biraz ağır olmuş ama birisi benim eşime bu şekilde davranırsa tabii ki izin vermem. Onu yerin dibine gömerim, asla izin vermem'' diyerek son noktayı koydu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal