Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı rolünde olan Reha Özcan saldırıya uğradı! ''Yürüyemiyorum''

Üç Kız Kardeş dizisinin başarılı oyuncusu olan Reha Özcan tiyatro turnesi için gitmiş olduğu Burdur'da başına gelmeyen kalmadı. İşte haberin detayları...

22.05.2022-12:07 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-14:20) Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı rolünde olan Reha Özcan saldırıya uğradı! ''Yürüyemiyorum''

Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan Üç Kız Kardeş isimli dizide İclal Aydın ile başrolünde yer alan Reha Özcan, Bir Garip Orhan Veli oyununun turnesi adına gitmiş olduğu Burdur'da saldırıya uğradı. 560 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından bir canlı yayın açarak başına gelenleri anlattı. Oyuncu Reha Özcan, "Oyun için Burdur turnesine çıktık. Burdur'da köpeklerden kaçarken saldırıya uğradım. Bizim hatamız, köpeklerin hiçbir suçu yok. Koyun sürüsünün önünden geçmeye çalıştık. Oradaki çoban köpekleri de sürüyü korumak maksadıyla bize saldırdı. Biz de kaçtık, kaçarken de sol ayağımdaki alt baldır yaralandı. Orada travmatik bir şey oluştuğu için yürüyemiyorum." dedi. 

Oyunu sahnede oturarak oynadım

Üç Kız Kardeş’in oyuncusu olan Reha Özcan "Yürüyemediğim için de oyunu sahnede oturarak oynamak zorunda kaldım. Canım hala çok yanıyor.’’ diyerek içinde bulunduğu durumdan bahsetti. Usta oyuncunun yer almış olduğu Bir Garip Orhan Veli oyununun dün akşam yapılması planlanan gösterimi ise haziran ayına ertelenmiştir. Ünlü ismin paylaşımına kısa süre içerisinde 300'ü aşkın geçmiş olsun yorumu yağdı. Yorumların arasında Kubat, Necmi Yapıcı, Hilal Saral, İpek Erdem gibi isimlerin bulunduğu ünlüler Özcan'a geçmiş olsun mesajlarını iletti. 

Reha Özcan, geçtiğimiz yıllarda Sinema Port ekibinden Özcan Beylan'a 10 yaşındayken başından geçen çocukluk travmasından da bahsetmişti. 10 yaşındayken Kars, Arpaçay'da tek başına balık tutmaya giden Özcan, oltasını denize atmasının ardından balık tuttuğunu sanarak resmen hayatının şokunu yaşamış. 

Başarılı oyuncu oltasına insan cesedi takıldığını ve bunu asla unutamadığını dile getirdi. Reha Özcan için oldukça önemli olan bu anıyı, Orhan Veli Kanık'ın şiirlerinden birini oynarken hatırladığını ifade etmişti. Vücudunun sahip olduğu ağlama formunu aldığını ve bu durumda göz yaşlarının otomatik olarak aktığını belirtmişti.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal