Üç Kız Kardeş 45. bölüm fragmanı: Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak? Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman?

Kanal D ekranlarının dikkat çeken dizisi Üç Kız Kardeş’in 45. bölüm fragmanı araştırmalara konu oldu. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağını öğrenmek isteyenler internetten yeni bölüm fragmanı hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Peki Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak? Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman? İşte Üç Kız Kardeş 45. bölüm fragmanı...

04.04.2023-17:20 - (Son Güncelleme: 04.04.2023-17:20)

Başrollerinde Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven ve Özgü Kaya’nın yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisi, her Salı akşamları Kanal D ekranlarında milyonlarca seyirciyi koltuklarına yapıştırıyor. Sevilen dizinin yeni bölümündeki detayları merak eden izleyenler Üç Kız Kardeş 45. bölüm fragmanı terimleriyle arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak? Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman?

Üç Kız Kardeş yeni bölümde neler olacak?

Türkan, Rüçhan'ın teklifinin ardından yeniden düşünür ve evliliğine bir şans daha verme kararı alır. Nesrin de görüntülerle ilgili Özer'den duyduklarının ardından, Türkan ve Rüçhan'ın karşısına çıkıp gerçekleri tek tek açıklar. Rüçhan'ın dünyası adeta başına yıkılır. 

Üç Kız Kardeş 45 Bölüm Fragmanı

Sevilay ise Rüçhan'ın yokluğunu fırsat bilerek, Özer'in yanındaki yerini sağlamlaştırmak için tehlikeli adımlar atar. Somer bir yandan annesinin dertlerine çözüm ararken, diğer yandan da Türkan'la ilişkisini tekrardan düzene oturtmaya çalışır. Ama bu sefer kaçan ve kovalayan taraflar değişecektir. 

Türkan, öğrendiği bir bilgiyi Somer'le paylaşınca Somer'in gözü döner ve soluğu babasının yanında alır. Somer, Özer'in Rüçhan'dan aldığı her şeyi geri almak için sonuna kadar savaşırken, esas sürpriz Rüçhan'ı beklemektedir.

Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman? 

Üç Kız Kardeş yeni bölümü 4 Nisan 2023 Salı günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyenleri karşılayacak. Üç Kız Kardeş 45. bölüm fragmanı ise dizinin yeni bölümünün ardından ekranlarda olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal