Gecenin Ucunda 24. bölüm fragmanı: Gecenin Ucunda yeni bölümde neler olacak?

Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşan Gecenin Ucunda dizisinin yeni bölümü bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde izleyenleri hangi olayların karşılayacağı sorusunu öğrenmek isteyenlerin sayısı artıyor. Peki Gecenin Ucunda yeni bölümde neler olacak? İşte Gecenin Ucunda 24. bölüm fragmanı...

04.04.2023-17:00 - (Son Güncelleme: 04.04.2023-17:00) Gecenin Ucunda 24. bölüm fragmanı: Gecenin Ucunda yeni bölümde neler olacak?

Yönetmenliği Barış Erçetin’in yaptığı, başrollerinde ise Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül’ün yer aldığı Gecenin Ucunda dizisinin yeni bölümü için geri sayım devam ediyor. Ekranlardaki en başarılı yapımlardan birisi olarak kabul edilen dizinin yeni bölümünde de izleyenleri nefes kesen anlar karşılayacakken, Gecenin Ucunda 24. bölüm fragmanı da arama motorları üzerinden araştırılan konular arasına yer alıyor. 

Gecenin Ucunda yeni bölümde neler olacak?

Şermin, Macide’yi korumak için Kazım’a silahı çekmişken yanlışlıkla Cihangir’i vurmuştur. Cihangir yoğun bakımda hayati tehlikeyi atlatmaya çalışırken Şermin tutuklanıp cezaevine gönderilmiştir. 

Gecenin Ucunda 23 Bölüm Fragmanı

Macide çok büyük bir sarsıntının içindeyken Kazım’dan hamile olduğunu öğrenmiştir. Ancak diğer yandan Nermin’in doğum yapması ve Kazım’ın Nermin’e karşı olan tavırları, Macide’nin giderek Kazım’dan korkmasına, soğumasına neden olmaktadır. 

Bütün bu kaosun içinde Macide, Kazım’a hamile olduğunu söyleyip, gelecekte Nermin’e benzemeyi göze alacak mıdır? Yoksa kendini Işık Ailesi kuyusundan çıkarıp kurtaracak mıdır?

Gecenin Ucunda yeni bölüm ne zaman? 

TMC Film imzalı Gecenin Ucunda dizisi yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Gecenin Ucunda 23. bölüm fragmanı ise Star TV’nin internet sitesinde dizinin yeni bölümü sonrası yayınlanacak.

Gecenin Ucunda oyuncuları kimler?

Gecenin Ucunda'nın görkemli oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Bestemsu Özdemir, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aleyna Özgeçen, Hazal Benli, Umut Kaya ve Altuğ Elveriş yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal