22.03.2024-12:19 (Son Güncelleme:22.03.2024-12:19)


1

"Ben her zaman bunu yapıyorum... Her zaman hatta kocamla evliyken bile hep başkalarına aşık oluyordum... İşe gidiyordum ve birine aşık oluyordum, çünkü çocuktum. Ben asla bekarlığın özgürlüğünü deneyimleme fırsatı bulamadım."



2

Son dönemde yaşadığı olaylardan esinlenen şiirlerini bir araya getirdiği kitabıyla konuşulan bu ünlü, katıldığı bir sohbet programında da samimi açıklamalarda bulundu.



3

İşte bunlar arasında en çok ön plana çıkan da bu sözleri... Çok genç yaşında evlenip anne olan güzel ünlü, belki de bu yüzden hayatında kocası varken bile hep başkalarına aşık olduğunu itiraf etti. Üstelik kendisi bundan dert yansa da hayatı boyunca yalnız olduğu tek bir dönem olmamış!



4

Brian Austin Green ile evliliğinden üç tane çocuğu bulunan Fox, geçtiğimiz günlerde Anderson Cooper'ın sunduğu Call Her Daddy adlı podcast yayınına konuk oldu. Orada da özel hayatıyla, iç dünyasında ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.



5

Megan Fox, sürekli olarak başka insanlara aşık olduğunu belirtti. Üstelik bu durumun eski eşi ve üç çocuğunun babası Brian Austin Green ile evliyken de değişmediğini itiraf etti. Fox bu konuda şunları söyledi: "İşe giderdim ve aşık olurdum... Çünkü çocuktum. Bekarlığın özgürlüğünü deneyimleme fırsatım olmamıştı..." Megan Fox böylesine çarpıcı bir itirafta bulunsa da hangi filmde hangi çalışma arkadaşına aşık olduğu konusunda herhangi bir ipucu vermedi.



6

Bu arada Brian Austin Green ile Megan Fox'un üçüncü çocuğunun doğumundan önce de ilginç bir gelişme yaşanmıştı. Çift önce boşanacaklarını açıkladı. Ardından bir sessizlik süreci geldi. Sonra Megan Fox katıldığı bir etkinlikte herkesi şoke etti. Çünkü karnı burnunda hamileydi.



7

Megan Fox ondan sonra da uzun süre yalnız kalmadı. Çünkü zaten daha resmen boşanmadan önce bir klibinde oynadığı Machine Gun Kelly ile aşk yaşadığı iddiaları ortada dolaşmaya başladı. Tabii ki sonunda bu söylentiler gerçek çıktı. Megan Fox ile Machine Gun Kelly nişanlandı. Fakat gelen soh haberlere göre bu ilişkileri bitti

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr