22.03.2024-10:28 (Son Güncelleme:22.03.2024-10:28)


1

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Müge Anlı, kimi zaman kayıpları buluyor kimi zaman da çözülemeyen cinayetleri aydınlatmaya devam ediyor.



2

Bu kez bir konuğuna öfkelenen Müge Anlı, evlilikler hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı. Öyle ki izleyenler burada eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'na bir gönderme yaptığını dahi iddia etti.



3

Gündüz kuşağının vazgeçilmez isimlerinden olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı kayıpları bulmaya cinayetleri aydınlatmaya durmadan devam ediyor.



4

Bu defa canlı yayında kendini tutamayan Müge Anlı, eşini kısıtlamaya çalışan bir konuğa sert çıktı. Kadınların evlilikte esir olmadığını söyleyen Müge Anlı, evlenince kimseye tapusunu vermediğinin altını çizince akıllara geçtiğimiz sene dünya evine girdiği Şinasi Yüzbaşıoğlu'nu getirdi.



5

‘’Ya insanlar gardiyan değil, insanlar tutuklu da değil. Güvenmeyeceğiniz kadınla evlenmeyeceksiniz, kendinize de güvenmiyorsanız evlilik hayatına girmeyeceksiniz.



6

Bu kadar basit yani. Yanınızdaki kadını hoş tutabilecekseniz evlenenin. Kusura bakma yani evlendik diye de tapumuzu da vermiyoruz kimseye. Hoş tutarsan yani ben senin yanında olurum.’’



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr