22.03.2024-10:06 (Son Güncelleme:22.03.2024-15:55)


1

Ekranların reyting rekortmeni dizisi "Yalı Çapkını" karakterlerin arasında yaşanan entrikalarla sık sık gündeme geliyor. Yapımcılar ve senaristlerin yeni bir planı olmadığı müddetçe 7 Haziran'da sezon finali yapması düşünülen dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde izleyiciler beklenmedik bir ayrılıkla sarsılacak. İşte diziye veda edecek o isim...



2

Yalı Çapkını dizinde herkesi üzen bir veda yaşanacak. 2. sezonun sezon finaline az bir süre kalan iddialı dizi yeni bir ayrılık haberi ile sarsılacak.



3

kinci sezonun başında Halis Ağa'nın yurt dışında yaşayan kızı Nükhet olarak diziye katılan Binnur Kaya ekibe veda ediyor. Nükhet karakterinin diziden ayrılması bütün dengeleri değiştirecek.



4

Senaryo gereği sağlık sorunlarını çözmek için ayrılacak olan karakterin ileriki bölümlerde diziye geri dönüp dönmeyeceği ise bu haberle merak konusu oldu. Senaryosunu Mehmet Barış Günger'in kaleme aldığı dizi de bu akşam Halis Ağa'nın Hattuç ile evleneceğini açıklamasıyla da büyük yankı uyandıracak.



5

Ferit ve Seyran arasındaki buzlar erise de, Seyran çözmeleri gereken problemler olduğunu söyler. Halis Ağa'nın Hattuç ile evleneceğini açıklaması evde bomba etkisi yaratırken, ona en büyük destek torunu Ferit'ten gelir. Bu evlilik gerçekleşirse evdeki gücünü tamamen yitireceğini düşünen İfakat, kan donduran planları değerlendirmeye alır. Geçmişte yaşayamadıkları güzel günleri telafi etmek isteyen Halis Ağa ve Hattuç, evlilik sürecinde her şeyin usulüne göre hiçbir eksik olmadan ilerlemesin ister. Kazım ise halasının verdiği bu kararla neye uğradığını şaşırır.



6

Seyran'ın kıymetini daha iyi anlayan Ferit, onu her konuda destekleyip etrafında pervane olur. Pelin ile Kaya arasında ise beklenmedik gelişmeler yaşanır. Nişan günü Hattuç'u Kazım'dan istemek Ferit'e düşerken, Hattuç'un mehir olarak istediği şey herkesi şok eder.



7

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ve Binnur Kaya'nın başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Taro Tekin Emir, Turgut Tunçalp, Sezin Bozacı, Buse Buçe Kahraman, Öznur Serçeler, Toprak Sağlam, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu gibi isimler de yer alıyor.



8

Yönetmenliğini Burcu Alptekin'in üstlendiği Yalı Çapkını'nın senaryosunu Barış Günger kaleme alıyor. Yeni tanıtımda; Hatice için gelin hamamı yapılması ve Orhan'ın teşekkür etmek için Seyran'a araba hediye etmesi dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr