Twitter Uygulama İçi Alışveriş Özelliğini Tanıtıyor

Twitter kullanıcıları için uygulamanın içinden çıkmadan alışveriş yapabilme imkanı sunacak. Bu özelliğin aktif olacağı tarih belli oldu. İşlemin nasıl gerçekleşeceği merak ediliyor.

24.11.2021-17:28 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-16:40) Twitter Uygulama İçi Alışveriş Özelliğini Tanıtıyor

Twitter ağını genişletiyor. Uygulama içinde alışveriş yapabileceğiniz bir özelliği kullanıcılarına sunacağını açıklayan Twitter bununla büyük bir ses getireceğine inanıyor. Uygulama içi satın alma özelliğini hangi tarihte ve nasıl uygulamaya dahil edeceğini kullanıcılarıyla paylaştı. İşte yeni özelliğin tüm detayları…

TWITTER’DA UYGULAMA İÇİ SATIN ALMA NASIL OLACAK?

Şirket hesapları profillerinde sattıkları ürünü ya da hizmeti alıcılara sunabilecekler. Böylece uygulamadan ayrılmadan alışveriş işlemi gerçekleştirilecek. Sosyal medyadan alışveriş yapma giderek büyüyen ve gelişen bir piyasa haline geldi. Twitter da bu konudaki test çalışmalarını sonlandırdı ve uygulama içi satın alma özelliğini yakın zamanda aktif hale getireceğini duyurdu. 

Uygulamayı terk etmeden alışveriş yapabilme imkanı olan bu özellik başlangıç için sadece IOS kullanıcıları ve masaüstü kullanımlar için geçerli olacak. Android kullananların yeni özelliği kullanmak için biraz daha beklemesi gerekiyor.


UYGULAMA İÇİ SATIN ALMA TWITTER’A NE ZAMAN GELİYOR?

Twitter, yeni özelliğin kullanıcı profillerine 28 Kasım 2021 tarihinden itibaren tanımlanacağını söyledi. 28 Kasım gününden sonra ürün ya da hizmet satıcıları profillerine ürünlerini ve fiyatlarını ekleyebilecek. İşlem bir alışveriş sitesinden yapılıyor gibi kolayca gerçekleştirilebilecek. Bu özelliğin sistem ara yüzünde nasıl görüneceğini de paylaşan Twitter, yeni özelliğini kullanıcılarına tanıtmayı bekliyor.

YENİ ÖZELLİK NASIL TANITILACAK?

Twitter yeni uygulama içi satın alma özelliğini coşkulu bir etkinlikte duyurmayı planlıyor. Tanıtım etkinliğini şükran gününün sonrasında planlayan Twitter, etkinliğini canlı yayın şekilde yapacak. Canlı yayında yeni özelliğini tanıtırken çeşitli videolar ve yeni özellik üzerine çeşitli kategoriler gösterecek. Ayrıca canlı yayının sürpriz bir ismi de var. Sosyal medya uygulaması Twitter, uygulama içi satın alma özelliğini tanıtacağı canlı yayını Jason Derulo’nun üstlenmesini istedi. Canlı yayının moderatörlüğü dünyaca ünlü şarkıcıda olacak. Yeni özellik şimdilik sadece IOS ve masaüstü kullanım için olsa da android kullanıcıları da bu canlı yayını izleyebilecek.


TWITTER YENİ ÖZELLİĞİ İLE NE PLANLIYOR?

Uygulama içi satın alma özelliğini kapsamlı etkinliklerle tanıtacağını duyuran ve bir süredir bu konu üzerinde detaylı çalışmalar yapan Twitter, bu özellikle birlikte neleri hedefliyor? Uygulama içi satın almanın Twitter’a başka adımlar da attıracağa benziyor. Özel, ücretli üyeliğin bir seçenek olacağı konuşulanlar arasında. Birçok şirket ve kişisel hesabın diğer kullanıcılardan farklı imkanlara sahip olmak adına bu tip üyelikleri kabul edeceği ön görülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal