Twitter ücretli mi oluyor? Twitter kimlere ücretli olacak? Elon Musk'dan Twitter bazı kullanıcılar için ücretli olacak açıklaması

Ellon Musk, Twitter platformunu 44 milyar dolara satın aldıktan sonra, uygulamada bir takım değişiklikler yapılacağını açıklamıştı. Musk, son olarak Twitter'ın bazı kullanıcılara ücretli olacağını duyurdu. Peki, Twitter kimlere ücretli olacak? İşte Elon Musk'ın Twitter bazı kullanıcılar için ücretli olacak açıklamasıyla ilgili detaylar..

04.05.2022-21:47 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-21:47) Twitter ücretli mi oluyor? Twitter kimlere ücretli olacak? Elon Musk'dan Twitter bazı kullanıcılar için ücretli olacak açıklaması

Dünyanın en çok kullanıcısına sahip olan platformların başında gelen Twitter, geçtiğimiz günlerde Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk tarafından 44 milyar dolar karşılığında satın alındı. Satı aşma işlemlerinin tamamlanmasının hemen ardından ise platformun yeni sahibi Elon Musk, mecra içinde bazı değişiklikler yapılacağını duyurdu. Gelen son bilgilerde ise platformun bazı kesimlere ücretli yapılacağı öğrenildi.

Sosyal medya devi Twitter'ın sıradan kullanıcılar için ücretsiz olacağı yönünde bir açıklama yapan Elon Musk, Twitter'ı yeni özelliklerle geliştirerek daha öncekinden daha iyi bir hale getireceğini ve yeni alınan kararla birlikte bazı kesimlere platformun ücretli olarak sunulacağını söyledi.

Twitter kimlere ücretli olacak

Twitter kimlere ücretli olacak?

Twitter'ın bundan sonra bazı kişilere ücretli olması gerektiğini yönünde bir öneri sunan Elon Musk, iş insanları ve hükümet çalışanlarına Twitter platformunun ücret karşılığında hizmet vermesi gerektiğini söyledi. Bu kesimlerin sosyal medya platformunda kalmaları ve devamında kullanabilmeleri için cüzi bir ücret ödemelerini isteyeceklerini belirten Musk, sıradan kullanıcılar için bu önerinin geçerli olmadığını onların ücretsiz olarak sosyal medya platformunu kullanmaya devam edebileceklerini açıkladı.

Elon Musk'dan Twitter bazı kullanıcılar için ücretli olacak açıklaması

Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında ticari ve devlet görevlisi gibi resmi makamda yer alan kişiler için hesaplarının paralı olacağını dile getirdi. Bu kararın uygulamaya geçmesi sonrası alınacak ücretin ise cüzi bir miktarda olacağını belirten Musk, platformun içinde kısa süre içinde 'Tweet Düzenleme' ve 'Yakın Arkadaşlar' özelliklerinin geleceğini ve aynı zamanda uçtan uca şifrelemeyle reklamların kaldırılacağını aktardı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal