Twitter Shops nedir, ne zaman aktif olacak? Twitter Shops alışveriş nasıl yapılır?

En çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından birisi olan Twitter yeni özelliği olan Twitter Shops’u duyurmaya hazırlanıyor. Peki Twitter Shops nedir, ne zaman aktif olacak? Twitter Shops alışveriş nasıl yapılır? Yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

12.03.2022-23:24 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-23:25) Twitter Shops nedir, ne zaman aktif olacak? Twitter Shops alışveriş nasıl yapılır?

Günümüzde en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından birisi olan Twitter, çok konuşulacak özelliği ‘’Twitter Shops’’ piyasaya sürmek için artık son hazırlıklarını yapıyor. Twitter’ı kuran ve yıllarca CEO olarak görev yapan Jack Dorse’nin görevinden ayrılması sonrasında büyük bir değişim sürecine giriş yapan Twitter’ın yeni özelliği Twitter Shops hakkında bilgi sahibi olmak isteyen sosyal medya kullanıcıları arama motorları üzerinden araştırmalarını sürdürüyor.

Twitter Shops nedir, ne zaman aktif olacak?

Twitter’ı bir alışveriş merkezi haline getirmeyi amaçlayan Twitter Shops projesi bir çok önemli markanın ürünlerini profil sayfalarının en üst yerine bulundurmayı amaçlayan bir sistemdir. Son zamanların gelişim gösteren sektörlerinden birisi olan e-ticaret sektörü adına atılmış  adımlardan birisi olan Twitter Shops’ın Facebook’un ‘’Market’’ uygulamasına rakip olacağı öngörülüyor.

Twitter Shops

Milyonlarca kullanıcının her dakika giriş yaptığı ve gönderi paylaştığı Twitter’ın Twitter Shops özelliği şu anda tüm markalar için kullanılabilir hale getirilmedi. Test aşamasında olan bu özelliğin ilk olarak ABD’de, daha sonrasında ise dünya genelinde erişime açılacağı tahmin ediliyor.

Twitter Shops alışveriş nasıl yapılır?

Twitter Shops özelliği sayesinde kullanıcılar profillerinde bir ürün koleksiyon oluşturma imkanına erişecek. Verizon gibi tanınmış markalarında aralarında yer aldığı bazı markalar için aktif edilmesi planlanan bu özellik ilk başta ABD’deki iPhone kullanıcıları tarafından İngilizce diliyle kullanılabilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal