TV8 On Yaş Genç yarışması başvurusu nasıl yapılır, şartları ne? TV8 10 Yaş Genç başvuru formu adresi

TV8’in ilgi gören programı 10 Yaş Genç’in başvuru formu adresi bir çok insanın merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki TV8 On Yaş Genç yarışması başvurusu nasıl yapılır, şartları ne? Konu hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde...

17.04.2022-15:47 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-15:47) TV8 On Yaş Genç  yarışması başvurusu nasıl yapılır, şartları ne? TV8 10 Yaş Genç başvuru formu adresi

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’de yayın hayatına yeni başlayan 10 Yaş Genç adlı program bir çok izleyenin keyifle izlediği programlar arasında yer alıyor. Programa katılmayı düşünen insanlar ise başvuruların nasıl yapıldığını ve başvuru yapmak için gereken şartların neler olduğunu öğrenmek için internete yönelerek araştırma yapmaya başladı.

TV8 On Yaş Genç yarışması başvurusu nasıl yapılır, şartları ne?

TV8’in beğeni ile takip edilen programlarından On Yaş Genç programında yaşı ilerlemiş bir şekilde yarışmaya katılan vatandaşlar, çeşitli aşamalardan geçerek olduğu yaştan 10 yaş daha genç gösterilme konseptine dayanıyor. Reyting anlamında da oldukça başarılı sonuçlar alan On Yaş Genç programında ilk olarak kişilerin bakım yapılması gereken yerleri tespit ediliyor. Sonrasında ise saç bakımı, diyet, giyim, cilt bakımı gibi alanlarda kişiye alanında uzman insanlar tarafından bakımlar yapılıyor. Bu bakımların ardından ise kişinin 10 yaş daha genç görünmesi sağlanıyor.

On Yaş Genç başvuru

Yüz binlerce kişinin takip ettiği On Yaş Genç programına başvuru yapmak isteyenler onyasgenc@gojimedya.com maili aracılığıyla programa başvuru yapabiliyor. Başvuruda kişiden fotoğraf, hayattan beklentileri ve hayatlarında olmasını istediği değişiklikler isteniyor. Başvuru formuyla birlikte gönderilen bu belgeler incelendikten sonra başvuru yapan kişiye yetkililer tarafından dönüş yapılıyor.

On Yaş Genç programına başvuru yapmak için gerekli detayları TV8’in internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal