TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu sezon sonunda final mi yapacak? Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezonda devam edecek mi?

TRT1'in sevilen yapımları arasında yer alan ve her hafta Pazartesi günü reyting rekorları kıran Alparslan Büyük Selçuklu yoğun bir ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Dizinin sıkı takipçileri sezon finali tarihini araştırmaya başladı. Peki sevilen dizi ne zaman sezon finali yapacak? Yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak mı? İşte detaylar...

17.04.2022-15:27 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-15:27) TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu sezon sonunda final mi yapacak? Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezonda devam edecek mi?

TRT1 kanalında izleyici karşısına çıkan, hem konusu hem kostüm, dekor hem de oyuncu kadrosu ile oldukça beğeni toplayan Alparslan Büyük Selçuklu her hafta Pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Anadolu'nun kapısını Türklere açan büyük komutan Sultan Alparslan'ın yolculuğunu anlatan bu dizi hakkında ortaya atılan iddialar izleyicilerini üzdü.

alparslan büyük selçuklu

Alparslan Büyük Selçuklu ne zaman sezon finali yapacak?

İlk olarak 8 Kasım 2021 tarihinde izleyici karşısına çıkan Alparslan Büyük Selçuklu, her hafta yaşanan gelişmeler ile izleyicisini büyülemeye devam ediyor. Uzun süredir ekranda olan dizinin sezon finali yapacağı izleyenlerini üzdü.

Akli Film projesi olan ve Emre Konuk'un yapımcılığını yaptığı dizi yakın zamanda sezon finali yapacak lakin yeni sezonda da yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek. Yönetmen Sedat İnci, dizinin 28. bölümü ile sezon finali yapacağı ve Mayıs ayı sonunda ekrana veda ederek dinlenme haline geçileceğini söyledi. Yaz aylarında izleyicisinden uzak kalacak olan Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezonda tekrar kaldığı yerden devam edecek. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal