Survivor AllStar takımlar karışacak mı? Yeni takımlar nasıl olacak?

TV8'in her yıl en çok izlenen programları arasında yer alan Survivor bu sene de büyük ilgi görüyor. All Star takımlarının yarıştığı programda son günlerde takımların karışıp karışmayacağı konuşuluyor. Peki Survivor All Star takımları karışacak mı? Yeni takımlar nasıl olacak? İşte konuya ilişkin detaylar...

17.04.2022-15:06 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-15:06) Survivor AllStar takımlar karışacak mı? Yeni takımlar nasıl olacak?

TV8'in en çok izlenen yarışma programında son günlerde ünlüler ve gönüllüler takımlarının karışacağı iddia ediliyor. Yarışmayı takip edenler ise takımların ne zaman ve nasıl karıştırılacağını araştırıyor. Acun Ilıcalı'dan konuya ilişkin açıklama beklenirken gelişmelere haberimizde yer verdik.

survivor takımlar

Takımlar karışıyor mu?

TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Survivor All Star 2022 büyük heyecanla izlenmeye devam ediyor. Her sene olduğu gibi bu sene de birbirinden farklı yarışmacıların bulunduğu programda yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk dokunulmazlığın sahibi ünlüler takımı olurken her iki takım da ikinci dokunulmazlığa hazırlanıyor. Gönüllüler adasından dokunulmazlık kaybedilince eleme potasına gönderilen ilk isim ise Evrim oldu. İki takım arasında dengeler bozulmaya başladığı için izleyiciler takımların ilerleyen zamanlarda karıştırılıp karıştırılmayacağına ilişkin gözlerini Acun Ilıcalı'ya dikti.

Anket yaptı!

Tartışılan bu konuya ilişkin Acun Ilıcalı sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı:

"Sayılarda orantısızlık olduğu gibi Barış'ın oynamaması, ünlüler

takımında Adem'de yok. Adem'in dönüş tarihini bilmiyoruz. Survivor'da

bir noktada takım değişikliği defalarca yaptık. Benim şu anda en çok

merak ettiğim konu aslında. Bu sorunun cevabını da seyircimizden

duymak istiyorum. İki takım arasında kadrosal değişim olmalı mı?

Adem'in sakatlığıyla biraz daha gündeme gelmiş oldu." Bu paylaşımdan sonra da bir anket açarak seyircilere konuya ilişkin bilgileri ilerleyen günlerde vereceğini söyledi.

Yeni takım iddiası

Tartışmalar sürerken yeni takımların hazır olduğu iddiaları gündeme geldi. Yapılan takımlar ise şu şekilde:

Parviz, Batuhan, Gökhan, Anıl, Ogeday, Merve, Sema, Sude, Yağmur ve Ayşe, mavi takımda yer alacak iken Barış, Atakan, Hikmet, Adem, Berkan, Seda, Evrim, Nagihan ve Nisa yer alacak. Lakin bu takımların kesin olup olmadığı ile alakalı henüz net bir bilgi yok. Açıklamalar yapılınca haberimizde paylaşacağız. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal