Tuzla’da Yağmur Sonrası Ortaya Çıkan Görüntü Paniğe Neden Oldu

Tuzla’da sağanak yağmur sonrasında meydana gelen köpük, bölgede paniğe neden oldu. Ekipler meydana gelen köpüğün sebebini öğrenmek için numune aldı.

14.10.2021-13:49 - (Son Güncelleme: 14.10.2021-14:17)

İstanbul Tuzla’da meydana gelen aşırı yağmur sonrasında, sokaklar köpükle kaplandı. Görenleri endişeye düşüren görüntü sonrası, ekipler köpüklerden numune alarak inceleme başlattı. 

TUZLA’DA SOKAKLARI KÖPÜK KAPLADI

Salı günü meydana gelen yağış sonrası, Tuzla sokaklarını nedeni bilinmeyen köpükler kapladı. Görenleri hayrete düşürün görüntü sonrası, uzman ekipler bölgeye gelerek köpüklerden numune aldı. Sokağın beyaza büründüğünü dile getiren esnaflardan Halil Can Develi, ‘Biz ilk başta sabun olduğundan şüphelenmiştik. Ama araçlar geçerken hiçbir kayma yaşanmadı. Birkaç saat sonra belediye tarafından çalışma yapılarak temizlendi’ dedi. 

İSTANBUL’DA YAĞMUR SONRASI ORTAYA ÇIKAN GÖRÜNTÜ KORKUTTU

Yağmur sonrası meydana gelen köpükler, yoldan aracıyla geçen sürücülerin dikkatini çekti. Birçok sürücü o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı. Ekipler yolda oluşan maddenin ne olduğunu belirlemek için köpükten numune aldı.

Köpüklerin meydana geldiği caddede esnaf olan Halil Can Develi, "Saat 15.00 civarında yolda yoğun bir köpüklenme yaşandı. Biz ilk başta sabun olduğundan şüphelenmiştik. Ama araçlar geçerken hiçbir kayma yaşanmadı. Birkaç saat sonra belediye tarafından çalışma yapılarak temizlendi. Açıkçası o maddenin ne olduğunu halk olarak merak ediyoruz. Kimyasal bir madde miydi yoksa sabun muydu" şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal