Tuvana Türkay ile sevgilisi Bodrum'da! Türkay ve Antebi aşkından dolu dizgin görüntüler

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da kameralara takılan Tuvana Türkay ve İzeet Antebi çifti ele ele poz vererek aşklarını ilan ettiler. aşklarını dolu dizgin yaşayan çift Bodrum'da tatil yaparken görüntülendi. İkilinin tatil pozları ve görüntüleri haberimizde yer almaktadır

18.07.2022-12:02 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-12:02) Tuvana Türkay ile sevgilisi Bodrum'da! Türkay ve Antebi aşkından dolu dizgin görüntüler

İzzet Antebi, 12 yıllık evliliğini 2021 yılında bitirmesi üzerine bir kaç ay önce oyuncu Tuvana Türkay ile görüntülenmesi eleştirilere yol açtı. 2 kız çocuk babası Antebi'nin kısa sürede kendini aşka yönlendirmesi ise tartışma konusu oldu. Tuvana Türkat ile aşk yaşadığı iddia edilen Antebi, Bodrum'da tatil yaparken görüntülendi. 

Ünlü çift kameralardan kaçamadı

Son dönemlerde Tuvana Türkay ve İzzet Antebi'nin aşk yaşadığı iddiaları gündeme de dolanırken ikili çok geçmeden Bodrum Gündoğan'da el ele görüntülendi. 31 yaşındaki Tuvana, kendinden 14 yaş büyük Antebi ile aşk yaşadığı ilan edildi. 

Ele ele görüntülendiler 

Levent'deki popüler mekan  Oda By Venge'yi Bodrum Serafina Mare'nin içinde açmayı düşünen İzzet Antebi, konu hakkında Metin Şen ile görüşmeye başlarken toplantıya sevgilisi Tuvana Türkay ile el ele geldi. Gündem de dolanan aşk dedikodularına ise yanıt niteliğinde poz verdiler. 

Mart ayında aşk yaşamaya başlayan ikili artık ilişkilerini ilan etmeleri üzerine Yeniköy'de Gürkan Şef'in yeni mekanına yemeğe giderken yanlarında Antebi'nin kızı Mila'da vardı. 

Tuvana Türkay ve İzzet Antebi aşkı

Önce deniz sonra sohbet 

İlişkilerini göstere göstere yaşamaya başlayan Tuvana Türkay ve iş adamı İzzet Antebi, Kurban Bayramı'nı Marmaris'te geçirdi. İkili geçtiğimiz günlerde Bodrum Gündoğan'da bir iskelede denize girip sonra sohbete başladılar.

Tuvana Türkay ve İzzet Antebi aşkı

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal