Ünlü isimlerin bulunduğu düğünde yangın çıktı! Tuğba Özay ölümden döndü

Şanlıurfa'da ki bir otel de gerçekleşen düğünde Tuğba Özay, Nevzat Soydan ve Hamiyet gibi ünlü isimlerde yer aldı. Ölümden dönen Tuğba Özay'ın kaldığı odada çıkan yakın her yeri duman altı yaptı. Alevlerin hızlıca yayılması üzerine korkulu anlar yaşandı.

18.07.2022-11:01 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-11:01) Ünlü isimlerin bulunduğu düğünde yangın çıktı! Tuğba Özay ölümden döndü

Düğünde korku dolu anlar yaşanırken 23 kişi dumandan etkilendi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan manken Tuğba Özay yaşadıklarını anlattı. 

Düğünde yangın çıktı

Şanlıurfa'da Atatürk Bulvarına bulunan otel de dün akşam düğün yaşanırken yangın çıktı. Düğünde isimlerin yer alırken Tuğba Özay, Nevzat Soydan, Hamiyet ve Benhur havuz başında eğlenceli dakikalar yaşarken dumanlar dikkat çekti. Düğün sırasında 2. katta Tuğba Özay'a verilen odada nedeni bilinmeyen yangın çıktı. 110 İtfaiye ekiplerine acil çağrı yapılmasıyla önlemler alındı. İkinci katta ki bütün odalar anında tahliye edildi. 

23 kişiye tedavi uygulandı

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri dumandan etkilenen 23 kişiye müdahale ederken dumandan etkilenenler arasında ünlü isimlerde vardı. Polis ekipleri tarafından başlatılan incelemede yangının neden çıktığına dair soruşturma başlatıldı.

Tuğba Özay: Bizim odalar yandı, Allah korudu 

Düğünde yaşanılanlar üzerine manken Tuğba Özay sosyal medya üzerinden  "Bir düğünde sanatçı dostlarımızla beraberdik. Allah bizi gerçekten korudu çünkü benim ve asistanımın kalacağı yan yana iki odada yangın çıkıyor. Ben de son dakikada otel değiştirmiştim. Yangınlarla sınavımız nedir bilmiyorum ama gerçekten Allah korudu. Merak etmeyin biz iyiyiz. O odada ve dumanda kalsaydım şu an sizinle konuşamıyor olurdum" açıklamalarda bulundu. 

Düğünde yangın çıktı

Düğünde yangın çıktı

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal