Türkiye’yi bölmek isteyen şer birliği hedeflerine BAYKAR Teknolojiyi aldı

Seçime sayılı günler kala kaybetme korkusu ile ne yapacağını şaşıran kötü niyetli müttefikler, TUSAŞ’ı kullanarak BAYKAR Teknoloji’yi hedef aldı.

02.05.2023-10:20 - (Son Güncelleme: 02.05.2023-10:30)

Gün geçmiyor ki bir muhalefet kendi ülkesini zarara uğratmak için darbe girişimcisi FETÖ’cülerle iş birliği yapmasın. Seçime günler kala, kaybetme korkusuna iyice kapılan muhalefet şimdi de TUSAŞ İHA Sistemleri Mühendislik Grup eski Müdürü Mustafa Remzi Barla’sı kullanarak, BAYKAR Teknolojiye saldırıyor. Barlas, bilindiği üzere devlete özel belgeleri kişisel bilgisayarında saklayarak, FETHÖ darbeci grubuna casusluk yapma suçundan 7 yıl hapis cezası aldı.  Barlas'ın MİT'in liste ile gönderdiği Bylockçu FETÖ'cü mühendisleri koruduğu ortaya çıktı. MİT, TUSAŞ'a Bylock'ta ismi çıkan personelin listesini TUSAŞ İHA Sistemleri Mühendislik Grup eski Müdürü Mustafa Remzi Barlas'a gönderiyor. Remzi Barlas, FETÖ'cüleri koruyor işlem yapmıyor. Şimdi de hükümeti yıkmaya Türkiye’yi ele geçirmeye çalışan FETÖ'cüler Remzi Barlas'a sahip çıkıyor ve Bayraktar ailesini hedef alıyor. 

Barlas'ın ifadesi

Kötü niyetli müttefikler Bayraktar ailesini hedef alıyor

Casusluktan 7 yıl ceza alan TUSAŞ İHA Sistemleri Mühendislik Grup eski Müdürü Mustafa Remzi Barlas, mahkemede Baykar'ı hedef alıyor. Barlas, “Devlet, ihaleleri TUSAŞ’tan alarak BAYKAR’a veriyor, TUSAŞ’ı batırmaya çalışıyor” ifadeleri ile BAYKAR Teknolojinin başarısını baltalamaya çalışıyor. Şimdi de sosyal medyada koro halinde bu FETÖ'cü casusun iddiaları ile Bayraktar ailesine saldırılıyor. Ancak TUSAŞ tüm bu olayların yaşandığı 2020’den sonra FETÖ’cülerin bahsettiği gibi çöküşe değil aksine yükselişe geçiyor. Aksungur-ANKA daha da gelişti. ANKA 3 de yapıldı. Ancak oluşturulmaya çalışılan algıdan sanki devlet sadece BAYKAR’ı destekliyor gibi gösterilmeye çalışılıyor. Ancak işin aslı ülkemiz için oldukça başarılı işler yapan iki firma arasında tatlı bir rekabet var. Tunus’ta gerçekleşen ihalede karşı karşıya gelen TUSAŞ ve BAYKAR arasında tatlı bir rekabet yaşanıyor ve ihaleyi TUSAŞ ANKA-S kazanıyor. Peki bölücülerin bahsettiği torpil nerede? Bu yapılan sadece devletin başarılı olan iki büyük firmasını kullanarak, en iyi yaptıkları şeyi ‘insanları bölmeyi’ hedeflemekte. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal