Mavi Vatan simülasyonuna TEKNOFEST’te yoğun ilgi

Bu yıl yedincisi düzenlenen dünyanın en büyük havacılık yarışması TEKNOGEST’te, Manc Teknoloji tarafından geliştirilen Mavi Vatan simülasyonuna büyük ilgi.

28.04.2023-14:51 - (Son Güncelleme: 29.04.2023-13:30)

Teknoloji severlerin yoğun ilgi gösterdiği dünyanın en büyük havacılık festivali olan TEKNOFEST, bu yıl İstanbul Atatürk Havalimanında kapılarını açtı. Binlerce kişinin katılım sağladığı TEKNOFEST 2023’te, Manc Games tarafından geliştirilen ‘Mavi Vatan’ simülasyonu büyük ilgi gördü. 

Mavi Vatan Simülasyonuna büyük ilgi

27 Nisan ve 1 Mayıs tarihleri arasında Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde, teknolojinin öncü isimlerinden Manc Games’de yer alıyor. Yerli ve milli olarak üretilen savaş uçaklarının simülasyonu olan Mavi Vatan oyununu geliştiren ekip, TEKNOFEST’in ritmini arttırdı. 


Manc Games oyun geliştiricisi Yüce,“Teknofest’in ruhuna uygun, çocuklara havacılık ve teknoloji aşkını aşılayacak bir oyun geliştirmek istedik. Ekibimiz ile Mavi Vatan Simülasyonunu yaptık. Festival alanında karşılaştığımız yoğun ilgi bizi mutlu etti. Gençlerin havacılık ve teknolojiye olan merakları Mavi Vatan simülasyonuna ilgiyi arttırdı.”

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal