Yerli teknoloji firması Manc Games TEKNOFEST’in ritmini arttırıyor

Teknoloji severlerin merakla beklediği Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, kapılarını 7'nci kez İstanbul'da açtı. Bu yıl festivalin en dikkat çeken isimlerinden biri ise yerli savaş uçakları simülasyonu ile eşsiz bir deneyim sağlayan Manc Games oldu.

28.04.2023-12:06 - (Son Güncelleme: 28.04.2023-16:03)

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, bu yıl kapılarını İstanbul Atatürk Havalimanı’nda açtı. Merakla beklenen festivalde bu yıl en dikkat çeken teknoloji firmalardan biri, geliştirdiği yenilikçi dijital oyunları ile Manc Games oldu. 

TEKNOFEST’te Manc Games rüzgarı

Türkiye'de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda başladı. 

Manc Games Mavi Vatan

Yoğun yağışa rağmen ilk gününde her yaştan çok sayıda ziyaretçinin katıldığı TEKNOFEST ikinci gününde de İstanbul; teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, çeşitli konularda gerçekleştirilen söyleşi ve etkinlikler gibi birçok faaliyete ev sahipliği yapıyor. Bu yıl festivalin en dikkat çeken standı ise yerli teknoloji firması Manc Games oldu. Geliştirdiği Mavi Vatan  simülasyonu ile gençlerin dikkatini çeken Manc Games, katılımcılara eşsiz bir deneyim sağlıyor. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal