Türkiye’nin Tarımsal Üretimi İlk 2 Çeyrekte Yüzde 4 Büyüdü

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ilk 2 çeyrekte de tarımsal üretimin arttığını ve diğer sektörlere rağmen tarım üretiminde büyümemizin olduğunu açıkladı.

04.09.2020-16:34 - (Son Güncelleme: 04.09.2020-16:31) Türkiye’nin Tarımsal Üretimi İlk 2 Çeyrekte Yüzde 4 Büyüdü
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "İlk iki çeyrekte de tarımsal üretimimiz yüzde 4 büyümüş durumda. Türkiye'de diğer sektörler bunun çok gerisinde olmasına rağmen, tarımsal üretimde büyümemiz oldu. Bunda pandemi süresince müstahsilin de evine kapanmamasıyla ilgili bakanlıkça, diğer kurumlarla aldığımız tedbirlerin önemi olduğunu düşünüyorum." dedi.

Pakdemirli konuşmasının devamında Çorum-Sinop arasındaki yangınla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Müdahalemiz sürüyor. Bölgeye şu anda diğer bölgelerden dinlenmiş olan, yangınlarda en deneyimli ve en yetkin teknik arkadaşları gönderdik. Üzerinde çalışılıyor, henüz kontrol altında değil ama hızlı bir şekilde kontrol altına alma konusunda arkadaşların gayreti sürüyor. Yangın, tahmin ettiğiniz kadar büyük bir yangın değil ancak parçalı ve araziye yayılmış olmasından dolayı bazı endişeler doğuruyor. İnşallah hızlı bir şekilde diğer yangınları hallettiğimiz gibi bu yangını da halledeceğiz."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal