Türkiye’nin gündemine oturan dolandırıcılık davasında 3.duruşma başladı: Seçil Erzan Arda Turan ile karşı karşıya geldi

Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan ve Türkiye’nin gündemine oturan Seçil Erzan davasının 3.duruşması başladı. Büyük vurgun davasında adı geçen ve ses kayıtları olan Arda Turan, ilk defa duruşmaya katıldı. İşte detaylar…

08.03.2024-11:42 - (Son Güncelleme: 08.03.2024-12:10)

Ekol TV'den Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Fatih Terim, Arda Turan, Selçuk İnan gibi futbol camiasının büyük isimlerinin yer aldığı Seçil Erzan davasının 3.duruşması başladı. 21 kişiyi dolandırdığı iddiası 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan, bugün Arda Turan ile karşı karşıya geldi. Aynı zamanda 3.duruşmaya Fernando Muslera avukatları ile birlikte katıldı. 

Seçil Erzan Arda Turan 3.duruşmada karşı karşıya 

Duruşmaya Mert Zeydanlı ve Muslera'nın yanı sıra, Seçil Erzan'ın yakın arkadaşı Evrim Pınar Güzel de katıldı. Burhan Taşpolat ve kızı Evrim Pınar Güzel, savcılığa verdikleri ifadede; Denizbank şube müdürü sanık Seçil Erzan'la olan ilişkilerini ve kendisinin hangi yolla kendilerinden para aldığını anlattı. "Beraber dönem dönem tatile giderdik" diyerek Erzan'la arkadaş olduklarını söyleyen Güzel, Erzan'ın kendisine "Çocuğunun hayatını garanti altına alabilirsin" dediğini aktarmıştı. 

Seçil Erzan dava Muslera

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal