Türkiye'nin gözü dev derbide! İşte Fenerbahçe-Galatasaray maçının muhtemel 11'i

Trendyol Süper Lig'in 17. haftası Fenerbahçe- Galatasaray derbisine sahne olacak. Ülker Stadyumunda oynanacak olan kritik mücadele lideri belirleyecek. İşte dev derbinin muhtemel 11'i...

21.12.2023-14:24 - (Son Güncelleme: 21.12.2023-17:49) Türkiye'nin gözü dev derbide! İşte Fenerbahçe-Galatasaray maçının muhtemel 11'i

Trendyol Süper Lig’in 18. Haftası dev derbiye sahne olacak. Ligin lideri Fenerbahçe, hemen arkasında bulunan Galatasaray’ı ağırlayacak. Karşılaşma Pazar günü Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Oynanacak maç, ligin de kaderini belirleyecek cinsten olacak.

İsmail Kartal’ı düşündürüyor

Sezona fırtına gibi başlayan İsmail Kartallı Fenerbahçe, ligde 1. Sırada 43 puanda yer alıyor. Takımın bu sezon gol yükünü ise sezon başında Transfer edilen Edin Dzeko (12) çekiyor. Szymanski (8) ve Tadic (7) de hemen arkasından geliyor. Teknik direktör İsmail Kartal’ın derbide bu ileri üçlü ile sahaya çıkması bekleniyor. Orta sahada ise kanadı kırık olan Sarı Lacivertliler’de Kartal, alternatif arıyor. Fred ve Mert Hakan’ın cezalı duruma düşmesinin ardından tecrübeli teknik adamın İsmail Yüksek ve İrfan Can Kahveci’ye şans vermesi tahminler arasında yer alıyor.

Fenerbahçe

Okan Buruk endişeli

Öte yandan Galatasaray cephesi de düşündürücü oyunuyla kafalara soru işareti bıraktırdı. Kopenhag yenilgisinin ardından Şampiyonlar Ligi’nden elenmesi ve son maçta Fatih Karagümrük’ü beklentilerin altında kalan bir oyunla mağlup eden sarı kırmızılılarda Okan Buruk’u sakatlıklar düşündürüyor. Oliviera ve Sanchez’in son oynanan maçta kadroda yer almaması ve Icardi’nin iğnelerle oynaması üst üste gelen iki derbi maçı için endişelendiriyor.

Galatasaray

İşte muhtemel 11'ler

Öte yandan iki takımın da muhtemel 11’i belli oldu;

Fenerbahçe: Livakovic, Serdar, Djiku, Ferdi, Osayi Samuel, İsmail, Tadic, İrfan, Dzeko, Szymasnki, Batshuayi

Galatasaray: Muslera, Abdulkerim, Nelsson, Boey, Barış Alper, Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Ziyech, Zaha, Tete, Icardi


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal