09.06.2021-17:14 (Son Güncelleme:07.02.2022-12:53)


1

YEDİGÖLLER MİLLİ PARKI, BOLU

YEDİGÖLLER MİLLİ PARKI, BOLU

Bolu’nun en güzel doğal mekanlarından biri olan Yedigöller Milli Parkı, İstanbul’a yakınlığı ve doğal mekanlarından dolayı en çok tercih edilen kamp alanları arasında. İlkbahar, yaz ve sonbahar aylarında kamp yapılabilen Yedigöller Milli Parkında gerekli olduğunu düşündüğünüz eşyalarınızı getirmenizde yarar var. Kamp alanında su, wc ve aydınlatma gibi olanakların yanı sıra taştan yapılma ateş yakma bölümleri de mevcut.



2

HIZIR KAMP, BALIKESİR

HIZIR KAMP, BALIKESİR

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan Hızır Kamp, ücretli veya ücretsiz olmak üzere iki çeşit kamp alanı bulunuyor. Hızır Kamp bölge halkı tarafından işletilen bir alan olduğundan dolayı kampçıların en çok memnun kaldığı konaklama alanlarından. Üç farklı konaklama imkanın olduğu kamp alanında kendi çadırınızda, taş veya ahşap evlerde ve ağaç evlerde kalma gibi olanaklar sunuluyor.



3

İĞNEADA LONGOZ ORMANLARI, KIRKLARELİ

İĞNEADA LONGOZ ORMANLARI, KIRKLARELİ

Son yılların en gözde kamp alanlarından Longoz Ormanları, deniz ve gölün birleştiği bir bölgede olmasından dolayı tam bir doğa harikası. Çadır ve karavan kamplarının yanı sıra bölgedeki bungalov evlerde tatilciler tarafından en çok tercih edilenler arasında. Deniz ve göl manzarasının yanı sıra doğa sporları, açısından da oldukça zengin. İstanbul’dan gelecek kampçılar doğa, deniz, kum ve güneş severler için ideal bir tatil bölgesi.



4

KAPIDAĞ YARIMADASI, BALIKESİR

KAPIDAĞ YARIMADASI, BALIKESİR

Balıkesir’in en güzel kamp alanlarından biri de denizi ve plajı çok güzel olan Kapıdağ Yarımadası. Ağaçlık bir kamp alanı olan bölgede denize ve plaja da çok yakın. Kamp alanı içerisindeki kafeden ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz gibi duş ve tuvalet gibi olanaklarda var.



5

CAMP RUMELİFENERİ, İSTANBUL

CAMP RUMELİFENERİ, İSTANBUL

İstanbul’da ayrılamayanlar için en iyi seçenek Sarıyer ilçesinde bulunan ve karavan kampı yapabileceğiniz bir kamp alanı. Denize 500 metre mesafedeki karavan kampında oteldeymiş gibi bütün ihtiyaçlarınız karşılanıyor. Camp Rumelifeneri İstanbul’dan fiziksel olarak çıkmasanız da kafa olarak İstanbul’dan uzaklaşmanızı sağlıyor.



6

KERPE, KOCAELİ

KERPE, KOCAELİ

İstanbul’dan gelen kampçıların en çok beğeneceği kamp alanlarından biri de Kerpe’deki kamp bölgesi. Belirli bir kamp alan olmamasından dolayı insanlar istedikleri alanda kamp yapabiliyor. Deniz veya dağ manzaralı kamp yapmak isteyenler için Kerpe sahili en doğru seçeneklerden.



7

ASSOS, ÇANAKKALE

ASSOS, ÇANAKKALE

Doğayla içe içe huzurlu bir tatil arayanlar için Assos güzel bir seçenek. Assos’da ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki seçenek bulunuyor. Kaz Dağlarının en güzel noktasındaki bölge denize yakınlığından dolayı tercih ediliyor. Çanakkale’nin mitolojik güzelliği ile kendinizi Asos ormanlarının derinliklerine atabilirsiniz.



8

CUNDA ADASI, BALIKESİR

CUNDA ADASI, BALIKESİR

Balıkesir kamp alanları açısından en zengin bölgelerimizden biri. Cunda Adası denizin en temiz olduğu yer olduğu herkes tarafından biliniyor. Cunda Adası’ndaki Milli Park’ın içerisinde kampçılar için oldukça elverişli bir bölgede kamp alanı bulunuyor. Denize girilebilecek en güzel alan olan Cunda Adası karavan ve çadır kamplarının dışında aynı zamanda ahşap evler de mevcut. Karavan kampı yapmak isteyenler Cunda Adası seçeneğini bir kere daha düşünebilir.



9

TORKUL GÖLÜ, DÜZCE

TORKUL GÖLÜ, DÜZCE

Bilinen yerlerin dışında kamp tatili yapmak isteyenler için yaz ve bahar aylarında oldukça ideal. Yeşilin ve doğanın en tadını çıkarabileceğiniz bölgede herhangi bir tesis bulunmuyor. Kamp alanına gelirken kamp eşyalarınızı da yanınızda getirmeye özen gösterin.



10

SALDA GÖLÜ, BURDUR

SALDA GÖLÜ, BURDUR

Salda Gölü kampçıların ve tatilcilerin en güzel rüyası olan bölge Türkiye’nin benzeriz doğal ortamıdır. Karavan ve çadır kampı için uygun olan bölgede tertemiz göle girmek ve yemyeşil doğasında yürüyüş yapmak tatilcilerin en çok beğendiği aktivitelerden. Bembeyaz kumlarında kendinizi Maldivlerde hissedebilirsiniz. Kamp tatili yapacaklar için halk plajında wc ve duş gibi imkanlar mevcut. Ülkemizin en temiz gölleri arasında yer alan Salda Gölünde yüzmek oldukça keyifli.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR