Türkiye’nin En Büyük Psikoloji Zirvesi 1 Mart’ta Başlıyor

1 Mart ile 10 Mart 2022 tarihleri arasında ülkemizin ev sahipliği yapacağı, birçok uzman konuşmacının katılım sağlayacağı psikoloji zirvesi için geri sayım başladı.

02.02.2022-11:22 - (Son Güncelleme: 02.02.2022-11:22) Türkiye’nin En Büyük Psikoloji Zirvesi 1 Mart’ta Başlıyor

Türkiye bu sene psikoloji zirvesine ev sahipliği yapıyor. 1 Mart ile 10 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan, canlı ve interaktif olarak gerçekleşecek organizasyona birçok alında uzman isim konuşmacı olarak katılacak. 

AYNI HARİKA BEYİNLER FARKLI TEŞHİS YÖNTEMLERİ

Her biri kendi alanında uzmanlaşmış harika beyinlerin farklı yöntemlerini sunacakları psikoloji zirvesi olarak adlandırılan organzasyona katılan konuklar arasında uzman psikologlar, psikiyatr yazarlar, klinik psikologlar ve Nöropsikologlar bulunuyor.

ONLİNE KATILIM SAĞLANABİLİYOR

İnternet üzerinden online katılabileceğiniz zirve hem evinize hem de işyerlerinize taşınıyor. Aynı zamanda seminer sonrasında, 20 gün boyunca konuşmacıları tekrar dinleyerek, tüm konuları yeniden pekiştirme olanağı bulacağınız seminer; pandemi sürecindeki riskleri de ortadan kaldırıyor.

Emre Uzun, İlkan Karaman ve Barış Can sağır önderliğinde kurulan alfa etkinliğin organize ettiği, Türkiye’nin en büyük psikoloji zirvesinde; Gülseren Budayıcıoğlu, Beyhan Budak, Kemal Sayar, Sinan Canan, Gökhan Çınar, Acar Baltaş, Hakan Türkçapar, Öget Öktem Tanör, Binnur Yeşilyaprak, Ayşe Bilge Selçuk, Zümra Atalay, Bilge Uzun, İbrahim Bilgen, Rukiye Karaköse, Uğur Dalan, Ziya Ünlütürk, Dilay Süloğlu, Sinem Durusal, Tuba Dadaşoğlu, İrem Oturaklıoğlu yer almakta.

2021 psikoloji zirvesi

EN ÖZEL TAVSİYELER

Toplamda 8 gün boyunca 20 profesyonel konuşmadan özel tavsiyelerin alınacağı seminerde katılımcılar, soru/cevap bölümüyle de en özel tecrübeleri ve tavsiyeleri öğrenme fırsatı yakalayacak.

Türkiye’de ilk defa böylesine büyük bir organizasyonun internet üzerinden gerçekleştirilmesinin yanında, katılımın yüksek olacağını da düşünülerken; organizasyonu düzenleyen Alfa Etkinlik tarafından imzalı dijital belge alma olanağı da bulunuyor.

Eğitimine önem veren, gelişimi ve kariyeri konusunda bir adım önde olmak isteyenlerin kaçırmak istemeyeceği bu özel organizasyon, sadece 129 TL gibi bir ücretle sunuluyor. Yapmanız gereken tek şey ise; alfaetkinlik.com sayfası üzerinden bilet almaktır.

Biletlerinizi kredi kartına 9 taksit imkânıyla ya da havale/EFT yöntemiyle alabileceksiniz.  Aynı zamanda 48 saat içinde koşulsuz ve kesintisiz iade hakkınızın bulunduğu bilet satışlarında, seminere kısa süre kaldığı andan itibaren, bileti iade etme gibi bir şansınız bulunmuyor.

YOUTUBE BÜYÜK ZİRVEYE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Türkiye’nin en büyük psikoloji zirvesi organizasyonuna katılım şansınızın bulunduğu seminer, Youtube sosyal medya platformu üzerinden, canlı ve interaktif oturumlar şeklinde gerçekleştirilecek.

Her bir oturum 1 saat sürerken; oturum sonlarında 10-15 dakikalık soru cevap bölümü de alanında ilerlemek isteyenler için, büyük bir fırsat olacak. Zirvenin Youtube üzerinde yayınlanacak olması; etkinliğe ev ve işyerlerinden rahatlıkla katılımın sağlanmasına da olanak verecek.

Kariyerinde belli bir konuma gelmek, farkındalık kazanarak kendinizi geliştirmenin büyük bir fırsat olacağı zirveden kazanacağınız dijital belge ise, özgeçmişinizi güçlendirmenin en kolay yolu olarak size pozitif değer katacaktır.

Etkinliği düzenleyen şirket:

Alfa Etkinlik Organizasyon Danışmanlık Menajerlik Yazılım ve Ticaret LTD. ŞTİ.

Websitesi: alfaetkinlik.com

Instagram adresi: @alfaorg

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal