18.02.2021-10:52 (Son Güncelleme:18.02.2021-10:52)


1

Kaş / Antalya

Kaş / Antalya

Antalya'ya bağlı Kaş muhteşem denizi ve koylarıyla öne çıkmakta. Bölgede kamp yapmak isteyenler için özel bir kamp işletmesi mevcut. İşletmede ortak kullanımlı banyo ve yeme-içme alanları da bulunmakta.



2

Salda Gölü / Burdur

Salda Gölü / Burdur

'Türkiye'nin Maldivleri' olarak tanımlanan, ülkemizin en dikkat çekici göllerinden biri olma özelliğine sahip Salda Gölü, tatilcilere hem gölün kıyısında hem de ormanlık alanda kamp yapabilme seçeneği sunmakta.



3

Kelebekler Vadisi / Ölüdeniz

Kelebekler Vadisi / Ölüdeniz

Fethiye'nin en meşhur vadilerinden Kelebekler Vadisi, 125 çadıra kadar çıkabilen kapasitesi ile biliniyor. Kamp alanında günün belli saatlerinde duş, tuvalet ve elektrik hizmetleri veriliyor.



4

Yedigöller Milli Parkı / Bolu

Yedigöller Milli Parkı / Bolu

Bolu'da yer alan Yedigöller Milli Parkı tüm mevsimlerde kamp yapmaya elverişli olmasıyla biliniyor. Bölgenin eşsiz doğası ve sakin ortamıyla kamp meraklılarının ilgi duydukları yerler arasında gösteriliyor.



5

Köprülü Kanyon / Antalya

Köprülü Kanyon / Antalya

Antalya ili sınırlarında yer alan Köprülü Kanyon, sahip olduğu zengin bitki çeşitliliği ve milli park olarak koruma altına alınmasıyla öne çıkıyor. Rafting gibi su sporları meraklıları için önemli bir yer olan kanyonda kamp malzemesi satan yerler de mevcut.



6

Bafa Gölü / Milas

Bafa Gölü / Milas

2000 yıllık geçmişiyle Ege bölgesinin en büyük gölü olma özelliğine sahip Bafa gölü, eşsiz manzarası ve doğasıyla kamp tutkunları için ideal konumlardan. Gölde aynı zamanda Menet Ada, Kargı Asarı Ada, Kapkırı Ada gibi küçük adalar da bulunmakta.



7

Kaçkarlar / Rize

Kaçkarlar / Rize

Ormanları, yeşil çayırları ve havasıyla Kaçkarlar insanı kendine çeken konumlardan. Bölge ideal kamp noktalarından biri olmakla her geçen gün değerlenmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR