18.02.2021-09:42 (Son Güncelleme:18.02.2021-09:42)


1

1. Ağva

1. Ağva

İstanbul'a 1 saat uzaklıkta yer alan Ağva'da konumlanmış birçok butik otel, tatilciler için çeşitli fırsatlar sunuyor. Ağva insanı kendine çeken doğası, uzun kumsalı ve huzurlu ortamı ile aranılan tatil bölgelerinden.



2

2. Sapanca

2. Sapanca

İstanbul'a 135 km uzaklıkta, Sakarya iline bağlı Sapanca muhteşem doğası ile bütünleşebileceğiniz yerlerden. Zengin bitki örtüsü, temiz havası ve sessiz atmosferiyle Sapanca şehirden uzaklaşmak isteyenler için ideal yerlerden biri.



3

3. Kilyos

3. Kilyos

İstanbul'un Karadeniz kıyısında, Sarıyer'e bağlı Kilyos, özellikle plajlarıyla son zamanlarda tatilcilerin gözde konumlarından. Kilyos'ta denize girmek yada güneşin tadını çıkarmak dışında yapılabilecekler arasında Kilyos Kalesi'ni ziyaret etmek geliyor.



4

4. Avşa Adası

4. Avşa Adası

Avşa Adası, İstanbul'dan ulaşımın deniz otobüsüyle sağlandığı Marmara Denizi ortasında bulunan Kapıdağ Yarımadası uzantısındaki adalardan biridir. Ada, temiz kumsalları ve koyları ile öne çıksa da görülebilecek pek çok tarihi yere de ev sahipliği yapmakta.



5

5. Polonezköy

5. Polonezköy

İstanbul'a yalnızca 25 km uzaklıkta olan, Beykoz'a bağlı Polonezköy butik otelleri ve restoranlarıyla öne çıkmakta. Yılın her mevsimi tatilciler için uygun bir seçenek olan bölge, eşsiz doğasıyla mutlaka görülmesi gereken yerlerden.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR