Türkiye'de bir ilk: Metaverse evreninde finans merkezi kuruluyor!

Yazılım şirketi Roof Stacks tarafından geliştirilen GoArt Metaverse Platformu'nun Satış ve Pazarlama Direktörü Emre Kutlu, Türkiye'de ilk kez bir bankanın metaverse şubesini açacaklarını belirterek: "Metaverse evreni üzerinde bir finans merkezi kurarak, insanların ihtiyaçlarını buradan giderebilmesini hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

18.05.2022-16:00 - (Son Güncelleme: 18.05.2022-17:39) Türkiye'de bir ilk: Metaverse evreninde finans merkezi kuruluyor!

Yazılım şirketi Roof Stacks tarafından geliştirilen GoArt Metaverse Platformu'nun Satış ve Pazarlama Direktörü Emre Kutlu, metaverse platformlarını takip eden kitlenin önemli bir kısmının, kendi verilerinin yönetimini yapmak, merkeziyetçi dünyadan ayrışmak ve bu platformları kullanırken maddi kazanım elde etmek isteyen Z kuşağı gençlerinden oluştuğunu ifade etti.

GoArt Metaverse Platformu'nda söz konusu kitlenin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Kutlu, halihazırda defile, alışveriş, etkinlik ve kongre gibi imkanlar sunduklarını dile getirdi.

"İnsanların ihtiyaçlarını buradan giderebilmesini hedefliyoruz"

Kutlu, metaverse evrenine ilişkin: "Bazı bankacılık hizmetlerinin buradan verilmesini sağlamayı hedefliyoruz. Türkiye'de lider bazı bankalarla projeler yapmaya başladık. Bankaların metaverse şubelerini oluşturduk. Yakın zamanda müşterilerin, 'avatar banka görevlilerinden' temel anlamda hizmet alabildiği senaryoları da ortaya koyacağız. Türkiye'de ilk kez bir bankanın metaverse şubesini açacağız. Görüşme üzerinde olduğumuz 4 banka ise şu anda projelendirme sürecinde. Metaverse evreni üzerinde bir finans merkezi kurarak, insanların ihtiyaçlarını buradan giderebilmesini hedefliyoruz." sözlerinde bulundu.

Emre Kutlu

"Zamanda yolculuk mümkün"

Satış ve Pazarlama Direktörü Emre Kutlu, Türkiye'de tarihi mekanlarla ilgili GoArt Metaverse Platformu üzerinde yapılan çalışmalar sonucunda, insanların zamanda yolculuk yapabilmelerini mümkün olduğunu dile getirdi. Emre Kutlu, konuya ilişkin: "Bu yolculukları yaparken, buradaki NFT (Nitelikli Fikri Tapu) ve kripto varlık toplayarak fayda üretmelerine imkan tanıdık. Bu da insanları cazip eden yönlerden biri." değerlendirmesinde bulundu.

Mehlika Karadayı
mehlikakaradayi@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal