Türkiye, Rusya, Pakistan, Afganistan ve Çin ile Terörle Mücadele Konferansı

Türkiye, Pakistan, Rusya, Afganistan ve Çin, terör ile mücadele konferansı gerçekleştirmeye karar verdi.

08.02.2021-17:35 - (Son Güncelleme: 08.02.2021-17:35) Türkiye, Rusya, Pakistan, Afganistan ve Çin ile Terörle Mücadele Konferansı

Duma Başkanı Vyaçeslav Volodin, konferansla alakalı ayrıntıları paylaştı. Vyaçeslav Volodin, Moskova'da yapılması hedeflenen program için sene sonunu işaret etti.

Konuyla alakalı açıklama, Rusya Parlamentosu'nun alt kolu Duma Başkanı Vyaçeslav Volodin'den geldi.

Vyaçeslav Volodin, İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Galibaf ile Moskova'da görüştü.

Açıklamada Vyaçeslav Volodin'in, terörle mücadele hususunda Türkiye, Afganistan, Pakistan ve Çin parlamento başkanları düzeyinde konferans gerçekleştirileceğini belirterek, "Konferansın Moskova'da yılın sonunda düzenlenmesi planlanıyor. Terörizm ve uyuşturucu kaçakçılığı ile ancak birlikte mücadele edilebilir." ifadelerini kullandığı belirtildi.

Volodin'in İranlı mevkidaşı ile müzakeresinde, Rusya-İran Parlamento Yüksek Düzey Komisyon Toplantısı'nın organize olmasının değerlendirilğinin belirtildiği açıklamada Volodin'in, Amerika'nın Avrupa pazarında kendi gazını satmaya uğraştığına işaret ettiği ifade edildi.

Açıklamada Volodin'in "Bu bir ticaret savaşıdır." ifadesini kullandığı kaydedilerek, ülkelere çifte standart yapılmaması gerektiğine işaret ettiği belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal