Terörle Mücadelenin Kilit İsmi Ömer Akıncı Vefat Etti! Ömer Akıncı Kimdir?

Terörle mücadelenin önde gelen ismi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Bürosundan sorumlu Başsavcı Vekili Ömer Akıncı, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

28.07.2020-10:18 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-12:29) Terörle Mücadelenin Kilit İsmi Ömer Akıncı Vefat Etti! Ömer Akıncı Kimdir?

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Bürosundan sorumlu Başsavcı Vekili Ömer Akıncı, geçirdiği kalp rahatsızlığından ötürü 50 yaşında yaşamını yitirdi.

Adli tatil sebebiyle son günlerini Balıkesir'de geçiren Akıncı'nın, kalp krizi sonucu öldüğü bildirildi.

Başsavcı Vekili Akıncı'nın cenazesinin yarın Balıkesir'de defnedileceği belirtildi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Akıncı'nın vefatına yönelik Twitter hesabından bir başsağlığı açıklamasında bulundu. Bakan Gül'ün taziye mesajı şöyledir:

''İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekilimiz Ömer Akıncı'nın geçirdiği ani bir rahatsızlık nedeni ile vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve yargı camiasına başsağlığı dilerim.''

HSK'DAN ÖMER AKINCI İÇİN TAZİYE MESAJI
HSK Başkanvekili ve 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz da Twitter üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada şu ifadeleri kullandı, ''Değerli meslektaşımız İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ömer Akıncı’nın geçirdiği ani bir rahatsızlık nedeni ile vefat ettiğini üzüntü ile öğrendik, kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve yargı camiamıza başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal