Türkiye-Romanya tarihi bir karara imza attı: Geçiş belgesi ve ücreti kaldırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1 Mayıs’tan itibaren Romanya üzerinden transit taşımalarda geçiş belgesi ve transit geçiş ücreti uygulamasının kaldırıldığını duyurdu.

30.03.2022-16:27 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-17:56) Türkiye-Romanya tarihi bir karara imza attı: Geçiş belgesi ve ücreti kaldırıldı!

Türkiye-Romanya görüşmeleri sonucu tarihi bir karar alındı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Romanya üzerinden transit taşımalarda geçiş belgesi ve transit geçiş ücreti uygulamasının kaldırıldığı kararını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sosyal medya platformu Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda, Türkiye-Romanya görüşmeleri sonucu tarihi bir karar alarak transit taşımaları serbestleştirdiklerini açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu

1 Mayıs’tan itibaren yürürlüğe girecek

Romanya üzerinden transit taşımalarda geçiş belgesi ve transit geçiş ücreti uygulaması Türkiye için 1 Mayıs tarihinden itibaren kaldırılacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu söz konusu karara ilişkin yaptığı Twitter paylaşımında: "1 Mayıs’tan itibaren Romanya üzerinden transit taşımalarda geçiş belgesi ve transit geçiş ücreti uygulaması kalktı." ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal