Türkiye Portekiz voleybol maçı ne zaman ve hangi kanalda? A Milli Erkek Voleybol Takımı, Portekiz sınavında

A Milli Erkek Voleybol Takımı CEV 2022 Avrupa Altın Ligi A Grubu'ndaki ikinci maçı olan Portekiz sınavında galibiyet arıyor. Voleybol takipçileri ise Türkiye Portekiz voleybol maçının zamanını merak ediyor. Peki Türkiye Portekiz voleybol maçı ne zaman ve hangi kanalda? İşte karşılaşmanın merak edilenleri...

02.06.2022-11:43 - (Son Güncelleme: 02.06.2022-11:43) Türkiye Portekiz voleybol maçı ne zaman ve hangi kanalda? A Milli Erkek Voleybol Takımı, Portekiz sınavında

A Milli Erkek Voleybol Takımı CEV 2022 Avrupa Altın Ligi A Grubu'ndaki ikinci maçında Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Tıpkı Kadın Voleybol Milli Takımı gibi başarılı sonuçlar alan ve Türkiye’deki milyonlarca voleybol severin mutluluğa boğan ‘Filenin Efeleri’ adıyla tanınan A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın Portekiz ile oynayacağı ikinci maç hakkında araştırma yapan spor severler, karşılaşmanın ne zaman oynanacağını araştırmalarının başına koymuş durumda.

Türkiye Portekiz voleybol maçı ne zaman ve hangi kanalda?

CEV 2022 Avrupa Altın Ligi A Grubu 2. maçında Türkiye ile Portekiz 5 Haziran 2022 Pazar günü saat 16.00’da Trabzon’da bulunan Hayri Gür Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren TRT Spor Yıldız kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye Portekiz voleybol

Milliler ikide ikiyle yola devam ediyor

A Milli Erkek Voleybol Takımımız A Grubu’ndaki ilk iki maçında önce Slovakya’yı 3-0, sonrasında Portekiz’i deplasmanda 3-1 mağlup etmişti. Milliler deplasmanda kazandığı Portekiz’i bu kez evinde yenmeye çalışacak.

Üç grupta ilk sırayı alan takımlar ve final grubuna ev sahipliği yapacak ülke, Dörtlü Final etabında karşı karşıya gelecek. CEV Avrupa Altın Ligi Dörtlü Finali'nde ilk iki sırada yer alacak takımlar, Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Challenger Kupası'nda mücadele etme hakkı elde edecek.

FIVB Challenger Kupası'nda şampiyon olan takım ise önümüzdeki yıl FIVB Milletler Ligi biletini alacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal