İtalya Arjantin maç özeti ve golleri izle S Sport | İtalya Arjantin youtube geniş özeti ve maçın golleri

Bu gecenin en önemli milli maçı olan İtalya Arjantin mücadelesi nefesleri kesecek. Maçın özetini izlemek isteyenler ise internet üzerinden İtalya Arjantin maç özeti ve golleri izle S Sport, İtalya Arjantin youtube geniş özeti ve maçın golleri araştırmaları yapıyor. İşte maçın özeti konusunda yapılması gerekenler...

01.06.2022-23:15 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-23:15) İtalya Arjantin maç özeti ve golleri izle S Sport | İtalya Arjantin youtube geniş özeti ve maçın golleri

Kulüpler bazında tüm dünyanın büyük bir heyecanla takip ettiği UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin sona ermesiyle beraber kulupler seviyesinde liglerin sezonu sona erdi. Böylelikle artık milli maçların sırası geldi. Tarihin ilk UEFA Finalissima Final maçında 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) şampiyonu İtalya ile 2021 Copa Amerika’nın en büyüğü olan Arjantin kozlarını paylaşacak. İmmobile’li İtalya’nın mı yoksa Messi’li Arjantin’in mi bugün sahadan galip ayrılıp tarihin ilk UEFA Finalissima Finali’nde mutlu sona ulaşacağı merak ediliyor.

İtalya Arjantin

İtalya Arjantin final maçı ne zaman ve saat kaçta?

UEFA Finalissima Final maçı olan İtalya Arjantin mücadelesi 1 Haziran 2022 Çarşamba günü TSİ 21.45’te İngiltere’nin Wembley Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşma S Sport ekranlarında olacak.

İtalya Arjantin maçı hakemi kim olacak?

İtalya Arjantin maçında Şilili hakem Piero Maza düdük çalacak.

Dünyanın heyecanla beklediği İtalya Arjantin final maçı özetini S Sport’un Youtube kanalından ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal