Polonya Galler maç özeti ve golleri izle S Sport 2 | Polonya Galler youtube geniş özeti ve maçın golleri

UEFA Uluslar Ligi 4. grupta oynanacak olan Polonya Galler mücadelesinin sonucu merakla bekleniyor. Maçın özet görüntülerini öğrenmek isteyenler internet üzerinden Polonya Galler maç özeti ve golleri izle S Sport 2, Polonya Galler youtube geniş özeti ve maçın gollerini araştırıyor.

01.06.2022-20:30 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-20:30) Polonya Galler maç özeti ve golleri izle S Sport 2 | Polonya Galler youtube geniş özeti ve maçın golleri

Avrupa’da kulüpler bazında liglerin sezonu tamamlamasıyla beraber milli mesai yeniden başlıyor. UEFA’nın yeni organizasyonlarından birisi olan UEFA Uluslar Ligi heyecanı bugün futbol severleri saracak. Uluslar Ligi 4. Grup ilk maçında Polonya Galler ile bugün sahasında karşı karşıya gelecek. Polonya’nın süper yıldızı Lewandovski ile Galler’in Real Madrid’li oyuncusu Bale bu maça damga vuracak.

Polonya Galler maçı ne zaman ve hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi 4. grup ilk maçında Polonya ile Galler bu akşam saat 19.00’da Tarczynski Arena’da kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele S Sport 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Polonya Galler

Polonya Galler maçı hakemi kim?

Polonya Galler maçı hakemi Rade Obrenovic olacak.

Polonya son milli maçında İsveç’i 2-0 yenerken, Galler ise Çekya ile evinde 1-1 berabere kalmıştı.

Polonya Galler maçı özetini izlemek için maç sonrasında S Sport’un Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal