Altay forması giyen Cebrail Karayel Konyaspor’a transfer oldu! Konyaspor yeni transferini açıkladı

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’e veda eden Altay Spor Kulübü’nde forma giyen Cebrail Karayel ile anlaşma sağladı. Konyaspor yeni transferini resmen açıkladı.

01.06.2022-17:20 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-17:20)

Spor Toto Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonun en flaş ekiplerinden biri olan Konyaspor, önümüzdeki sezon öncesinde transferde hareketli günler yaşamaya devam ediyor. Teknik Direktör İlhan Palut ile Başkan Fatih Özgökçen arasında gerçekleştirilen toplantıların ardından transferde imzalar arka arkaya geliyor.

Cebrail Karayel Konyaspor'da!

Geçtiğimiz günlerde Sivasspor ile olan sözleşmesi sona eren Ahmet Oğuz ile anlaşma sağlayan Konyaspor, bu kez Altay Spor Kulübü ile küme düşen Cebrail Karayel’i kadrosuna kattığını duyurdu.


Kulüp Skubic'in boşluğunu doldurdu

Geçtiğimiz sezon sağ bek pozisyonunda problemler yaşayan ve sezon sonunda tecrübeli ismi Skubic’in de futbolu bırakması nedeniyle bu pozisyonda eksikleri bulunan Konyaspor, arka arkaya yaptığı Ahmet Oğuz ve Cebrail Karayel hamleleri ile birlikte boşluğu doldurdu.

Resmi açıklama yapıldı

Konyaspor Kulübü’nün resmi internet sitesi üzerinden Cebrail Karayel, transferi ile ilgili olarak yapılan açıklamada ;

‘ Konyaspor’umuz, 1994 doğumlu sağ bek oyuncusu Cebrail Karayel ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda gerçekleşen imza törenine, yöneticimiz Osman Serper katıldı. Ankaraspor alt yapısında yetişen  Cebrail, Süper Lig’de Ankaragücü ve Altay formaları giydi. Bonservis bedeli ödemeden kadromuza dahil ettiğimiz Cebrail Karayel, 2021-2022 sezonunda 30 Süper Lig, 2’si Türkiye Kupası olmak üzere toplam 32 maçta forma giyerek, 1 gol atıp 4 asist yaptı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal