Türkiye Litvanya futbol maçı bilet fiyatları ne kadar? Türkiye Litvanya maçı ne zaman, hangi tarihte oynanacak?

Türkiye-Litvanya maçı futbol severler tarafından yakından takip ediliyor. Maçın tarihini merak eden vatandaşlar biletlerin durumunu da araştırıyor. Türkiye'nin Litvanya futbol maçı biletleri satışa çıktı. canlı Türkiye-Litvanya maçı izle ne zaman nerede oynanacak bilgileri. İşte detaylar...

17.05.2022-15:27 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-15:27) Türkiye Litvanya futbol maçı bilet fiyatları ne kadar? Türkiye Litvanya maçı ne zaman, hangi tarihte oynanacak?

Futbolseverler büyük bir merakla Türkiye-Litvanya maçını bekliyor. Maçı yerinde izlemek isteyenler bilet fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki bilet fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Maç biletleri ne kadar?

Milli takımımız UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta yapacağı maç 7 Haziran Salı günü Litvanya'nın ev sahipliği ile gerçekleşecek. Maçın ne zaman nerede yapılacağını merak edenler maç biletlerini de araştırıyor.

türkiye litvanya

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaptığı açıklamalar doğrultusunda misafir tribün biletleri “www.passo.com.tr” ve Passo Mobil uygulamaları üzerinden satılacak. Satışlarda Passolig kartı zorunlu tutulmayacak. Bilet fiyatları ise 250 TL olarak açıklandı. 

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal