Türkiye Faroe Adaları maç özeti ve golleri izle TRT 1 | Türkiye Faroe Adaları Uluslar Ligi youtube geniş özeti ve maçın golleri

UEFA Uluslar Ligi’nde Türkiye Faroe Adaları karşısında galibiyet arıyor. Milli maçın özetini izlemek isteyen futbol severler ise araştırmalarını Türkiye Faroe Adaları maç özeti ve golleri izle TRT 1, Türkiye Faroe Adaları Uluslar Ligi youtube geniş özeti ve maçın golleri terimleriyle sürdürüyor.

04.06.2022-23:25 - (Son Güncelleme: 05.06.2022-10:19) Türkiye Faroe Adaları maç özeti ve golleri izle TRT 1 | Türkiye Faroe Adaları Uluslar Ligi youtube geniş özeti ve maçın golleri

UEFA Uluslar Ligi C1 Grubu’nda Türkiye Faroe Adaları ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Son oynadığı maçta EURO 2020 şampiyonu İtalya’ya Konya’da 3-2 kaybeden Türkiye Faroe Adaları’nı yenerek Uluslar Ligi’ne umut veren bir başlangıç yapmak istiyor. Milli Takım, C1 Grubu’nu lider bitirerek yeniden B Grubu’na yükselmek istiyor.

Türkiye Faroe Adaları maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi C1 Grubu ilk maçında Türkiye Faroe Adaları ile bu akşam saat 21.45’te Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Millilerin mücadelesi TRT 1 ekranlarında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Türkiye Faroe Adaları maçı hakemi kim?

Türkiye Faroe Adaları maçı hakemi Malta Futbol Federasyonu’ndan Trustin Farrugia olacak.

 

Türkiye’de yeni isimler forma bekliyor

Türkiye Faroe Adaları maçı öncesi 5 yeni ismi kadroya dahil eden teknik direktör Stefan Kuntz’un bu isimlerden bazılarını sahaya sürebileceği öğrenildi. Alman teknik adam Rennes'den kaleci Doğan Alemdar, Leuven'den Cenk Özkaçar, Kasımpaşa'dan Eren Elmalı, Fenerbahçe 'den Ferdi Kadıoğlu ve Watford'dan da Tiago Çukur’u aday kadroya dahil etmişti.

Türkiye Faroe Adaları muhtemel 11'ler:

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Merih, Çağlar, Rıdvan, Berkan, Orkun, Cengiz, Hakan, Kerem, Serdar

Faroe Adaları: Nielsen, Faero, Nattestad, Askham, Davidsen, Joensen, Hansson, Andreasen, Vatnhamar, Agnarsson, Olsen

Türkiye Faroe Adaları maçı özetini TRT Spor’un internet sitesinden veya S Sport’un Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal