Real Madrid Baskonia Spor Smart şifresiz canlı maç izle

İspanya Basketbol Ligi yarı final serisi ikinci maçında Real Madrid Bitci Baskonia’yı konuk edecek. Bu mücadeleyi canlı izlemek isteyen basketbol severler internet üzerinden Real Madrid Bitci Baskonia Spor Smart şifresiz canlı maç izle sorgulamalarını sürdürüyor.

04.06.2022-18:40 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-18:40) Real Madrid Baskonia Spor Smart şifresiz canlı maç izle

İspanya Basketbol Ligi’nde yarı final heyecanı bugün de devam ediyor. Play-off yarı final serisi ikinci maçında Real Madrid Bitci Baskonia ile evinde karşı karşıya gelecek. THY Euroleague finalinde Anadolu Efes’e 58-57 kaybeden Real Madrid Bitci Baskonia karşısında kazanarak İspanya Basketbol Ligi şampiyonluğunu kazanma hedefine emin adımlarla ilerlemek istiyor.

Real Madrid Bitci Baskonia maçı ne zaman ve saat kaçta?

İspanya Basketbol Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında Real Madrid Bitci Baskonia’yı 4 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 19.00’da WiZnik Center’da konuk edecek. Basketbol severler bu maçı Spor Smart ekranlarında canlı olarak izleyebilecek.

Real Madrid Baskonia

Seride 1-0 önde olan Real Madrid Bitci Baskonia’yı ikinci maçta da devirirse final yolunda büyük bir avantaj yakalayacak. İlk maçta eflatun beyazlılar sahadan 94-84 galip ayrılmıştı. Seride 3 galibiyet alan takım final biletini cebine koyacak.

Real Madrid Bitci Baskonia canlı izle

Real Madrid Bitci Baskonia basketbol mücadelesini canlı bir şekilde izlemek için D Smart’a abone olmanız gerekmektedir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal