Türkiye Cumhuriyeti Kimliği ile başvuruda bulunan herkes anında parasını alıyor: 90 gün ertelemeli 5000 TL!

Türkiye Cumhuriyeti Kimliği ile bankaya başvuruda bulunan vatandaşların hesabına anında 5000 TL para yatırılıyor. İşte bu 90 gün ertelemeli 5 bin TL kredisine ait merak edilen detaylar..

18.03.2022-09:51 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-15:19) Türkiye Cumhuriyeti Kimliği ile başvuruda bulunan herkes anında parasını alıyor: 90 gün ertelemeli 5000 TL!

T.C kimlik numarası üzerinden 5000 TL’ye kadar ödeme yapılacak olan vatandaşlar için başvurular başladı. Söz konusu uygulamadan faydalanmak isteyen vatandaşlar bugün itibariyle paralarını alabilirler. Başvuruda bulunan kişiler hemen sonuç alabiliyorlar ve anında paraları hesaplarına yatıyor. 

Kredi puanı en az 1100 puan olmalı 

Kredi olarak baz alınan 5 bin liranın geri ödemesi 3 ay ertelemeli şekilde yapılıyor. Vatandaşlar T.C. Kimlik Numaraları ile başvurularını yapabilecekler. Kredi puanı 1100 puanın üstüne olan vatandaşlar ise 5 bin TL krediyi anında alabiliyorlar. 

90 gün ertelemeli 5000 TL!

90 gün ertelemeli 5 bin TL! 

Bu fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar 90 gün ertelemeli 5.000 TL kredisine Akbank üzerinden başvuru yapabilirler. Kredi için başvuruda bulunanlar hızlı bir şekilde işlem yapıp hızlı bir şekilde sonuç alabildikler. İlgili bankalar tarafından konumlandırılmış numaralara SMS atarak da başvuru yapabiliyorlar. Online olarak, Akbank Direkt uygulaması üzerinden de başvuru kabul ediliyor. Onaylanan kredi ise hemen hesaplara aktarılıyor. Vatandaşlar Akbank şubelerine giderek şube üzerinden de başvuruda bulunabilir. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler banka kredi politikalarına uygun olmaları durumunda ilk taksit ödemesinde 90 gün ertelemeli, toplamda 36 ay vadeli 5000 TL krediyi, hafta sonu olsa bile kullanabilecekleri bilgisi duyuruldu. 

Denizbank duyurdu 

Akbank’a ek olarak Denizbank tarafından da 90 gün ertelemeli 5.000 TL kredisi veriliyor. Akbank’ta olduğu gibi Denizbank ihtiyaç kredisi için banka tarafından belirlenen numaralara SMS göndererek başvuru yapılabilir. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler cep telefonlarının mesaj kısmına girerek kredim yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazarak bu mesajı banka tarafından belirtilen numaralara göndererek veya mobil uygulama ve banka şubeleri üzerinden başvuru yapabilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal