04.11.2021-14:58 (Son Güncelleme:04.11.2021-15:24)


1

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun olağan seçimli genel kurulunun sonuçları belli oldu. Türkiye Basketbol Federasyonu'nun olağan seçimli genel kurulunda Hidayet Türkoğlu yeniden başkanlığa seçildi.



2

Türkiye Basketbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu, Ankara'da yapıldı. Yapılan kurulda mevcut başkan Hidayet Türkoğlu ile diğer adaylar Harun Erdenay ve Erman Kunter'in başkanlık için yarıştığı genel kurulda yeterli çoğunluk sağlandı.



3

Genel kurul divanına Spor Genel Müdürü Meymet Baykan, başkanlık için seçilmesinin ardından Hidayet Türkoğlu döneminin yönetim kurulunun ibrası için oylama yapıldı. Genel kurul üyeleri, denetleme kurulu ve yönetim kurulunu oybirliğiyle ibra etti



4

Hidayet Türkoğlu yeni yönetime, bir önceki yönetime profesyonel destek veren Ömer Onan'ı da aldıklarını aktardı.



5

Hidayet Türkoğlu milli takımla ilgili, ''Milli takıma da tecrübelerimizi yansıtarak verimli sonuçlar alacağız. Türk oyuncularımızın oynama sürelerini ve gelişimlerini artıracak, genç jenerasyonumuzla unutulmaz başarılara imza atacağız. Basketbolu Anadolu'ya yaymak hedefimizdir. Yeni dönemde hedefimiz tüm maçların ulusal kanalda şifresiz olarak yayımlanması. Sayın Bakanımıza da projemizi sunduk, çalışmalara başladık." şeklinde açıklamalarını sonlandırdı.



6

Başkanlığa adaylığını koyan isimlerden birisi de Erman Kunter'di.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR