04.11.2021-14:21 (Son Güncelleme:04.11.2021-14:42)


1

TFF ile Galatasaray'ın arasında stada seyirci alımında polemik yaşanıyor. Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan konuyla ilgili TFF'ye sözler gelmişti. Bunun üzerine TFF'den Burak Elmas'a yanıt geldi.



2

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Galatasaray arasında seyirci konusunda Lokomotiv Moskova maçı öncesi polemik çıktı.



3

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova maçının tam kapasiteyle oynanmaması ile ilgili verdiği kararla alakalı yeni bir açıklamada bulundu.



4

TFF açıklamasında, "UEFA Avrupa Ligi'nde bugün oynanacak Galatasaray-Lokomotiv Moskova karşılaşması öncesinde, Federasyonumuzun Galatasaray Spor Kulübü'ne seyirci alımı ile ilgili ceza vereceğine dair kamuoyunda yapılan bazı yanlış değerlendirmeler üzerine bilgilendirme zorunluluğu doğmuştur.''



5

''Başvuruyu hemen gündemine alan TFF Sağlık Kurulu; yaptığı görüşmeler ve değerlendirmeler çerçevesinde, Bilim Kurulu'nun çalışmaları, bilimsel veriler, T.C. Sağlık Bakanlığı'nın uygulamaları ve onayı ile, talimatla belirlenen 12-17 yaş grubunun aşı takviminin sona erme süresi de göz önünde bulundurularak, belirlenen 9 Kasım tarihinin değiştirilemeyeceğine dair Galatasaray Spor Kulübü'nü bilgilendirmiştir. Bu kapsamda, TFF'nin ceza vereceğine dair değerlendirme ve açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarız.'' ifadeleri yer aldı.



6

Galatasaray'ın, Lokomotiv Moskova ile oynayacağı karşılaşmadan önce yaşanan polemik Türk futboluna büyük damga vurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR