Türk voleybolunu yasa boğan gelişme: Birçok sporcu hayatını kaybetti

Kahramanmaraş’ta binlerce insanımızı yaşamdan koparan acı depremler çok sayıda sporcunun da hayatını kaybetmesine sebep oldu. Depremin 11. gününde Türk voleybol dünyasını yasa boğan gelişmeler yaşandı.

16.02.2023-11:11 - (Son Güncelleme: 16.02.2023-17:58) Türk voleybolunu yasa boğan gelişme: Birçok sporcu hayatını kaybetti

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ilde binlerce binayı enkaz haline getiren depremler nedeniyle 30 binin üzerinde vatandaşımız hayatını kaybetti. 100 binin üzerinde yaralı olduğu tahmin edilen depremlerde Hatay Voleybol Takımı'nın kaldığı Yeşilyurt Apartmanı depremde yıkıldı. Enkaz altında kalan Gözde, Ahsen, Dilek ve İrem hayatını kaybetti.

Yürek yakan detaylar ortaya çıktı

Hatay Voleybol Takımı'nın kaptanı Gözde Öztürk, oyuncular Ahsen Baş, Dilek Mucuk ve İrem Kurtoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı. Deprem gününün sabahında Antakya Belediyespor'u 3-0 yenerek play-off oynamayı garantileyen voleybolcular, geç saate kadar eğlenip galibiyeti kutladılar. Kutlamanın ardından evlerine dağılan sporcular daha sonra odalarına çekildiler.

Türk Voleybolcular Deprem

Takımdan sadece Gülnaz kurtarıldı

Voleybol takımında sadece Gülnaz Özer kendi imkanlarıyla kurtulabildi. Enkaz altında kalan sporculardan uzun süre haber alınamadı. Geçtiğimiz gün gelen haberde Gözde, Ahsen, Dilek ve İrem'in cansız bedenlerine ulaşılınca voleybol camiasına adeta ateş düştü.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal