Türk Telekom ile Galatasaray Arasındaki Stadyum İsim Hakkı Anlaşması Son Buldu!

Galatasaray'ın isim sponsoru olan Türk Telekom şirketi ile yaptığı anlaşma 2020-2021 sezonu itibariyle son buldu.

05.10.2021-15:33 - (Son Güncelleme: 05.10.2021-16:19) Türk Telekom ile Galatasaray Arasındaki Stadyum İsim Hakkı Anlaşması Son Buldu!

Türk Telekom şirketi ile Galatasaray'ın 11 yıl süren stadyum anlaşması sona erdi. Galatasaray'ın stadyumunun isminde artık Türk Telekom ifadesi yer almayacak. Galatasaray'ın Türk Telekom şirketi ile anlaşması sona ererken yeni sponsorunu en kısa sürede açıklayacağı aktarıldı. Galatasaray'ın yeni sponsoru ile ilgili de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

GALATASARAY STADYUMUNDA TÜRK TELEKOM DEVRİ BİTTİ

Galatasaray'ın, Türk Telekom ile 11 yıl süren 'Türkiye'nin ilk stadyum isim hakkı anlaşması'nın süresi 2020-2021 sezon sonu itibariyle son buldu. Taraflar, yeni bir uzatmaya gitmeme konusunda anlaşmaya vardılar. Süper Lig devlerinden Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda geçirdiği 11 sezonda, 5 şampiyonluk ve toplamda 14 kez kupa kazandı.

Sarı kırmızılıların seyircisiyle büyük zaferlere imza attığı Türk Telekom Stadyumu'nun isim hakkı sözleşmesi, Türk futbol tarihinde önemli anılar ve başarılara yer bulmuştu. Türk Telekom ile Galatasaray arasında 2010'da yürürlüğe giren ve 10 yıllığına imzalanan anlaşma bir sezon daha uzatılmıştı. 'Türkiye'nin ilk stadyum isim hakkı anlaşması' özelliği taşıyan pazarlama, reklam ve tanıtım haklarını içeren sözleşme son buldu.

GALATASARAY'A TÜRK TELEKOM SPONSORLUĞU UĞURLU GELMİŞTİ

Stadyum, açılışının yapıldığı 2011 yılından beri Galatasaray ve Galatasaray taraftarı için ilklerin ve unutulmaz anlar yaşandı. Stadyumun açıldığı sene Galatasaraylı taraftarlar 131,76 dB ses seviyesine ulaşarak Guinnes Rekorlar Kitabı'na adını yazdırdı. Bu rekor hala kırılamadı. Türkiye'de ilk kez 3 boyutlu naklen maç yayını yine Türk Telekom Stadyumu'nda gerçekleşti. Stadyumda Galatasaray unutulmaz zaferler yaşadı. Stadyumda karşılaşılan Galatasaray-Juventus, Galatasaray-Real Madrid ve Galatasaray-Manchester United karşılaşmaları unutulmaz zaferler arasında yer edindi.

GALATASARAY'DA YENİ SPONSORUN KATARLI BİR ŞİRKET OLACAĞI AKTARILDI

Galatasaray yönetiminin daha önce de söz verdiği gibi Katarlı büyük bir şirketle her konuda anlaşma sağladığı ve her konuda anlaşmada kısa sürede imzaları atacağı aktarıldı. Yeni yapılan anlaşmanın 10 yılı kapsayacağı gelen bilgiler arasında bulunuyor. Ayrıca akımın 10 yılda 100 milyon Euro (yaklaşık 1 milyar lira) gelir elde etmesi aktarılıyor. Galatasaray'ın yeni sponsorunu en kısa sürede açıklaması bekleniyor. Yeni yapılacak olan anlaşmanın çok büyük ses getirmesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal