Beşiktaşlı Valentin Rosier, Dikkat Çeken Açıklamalarda Bulundu!

Beşiktaş'ın yıldız sağ beki Valentien Rosier, önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu GQ Türkiye'ye özel bir röportajda bulundu.

05.10.2021-14:03 - (Son Güncelleme: 05.10.2021-14:14) Beşiktaşlı Valentin Rosier, Dikkat Çeken Açıklamalarda Bulundu!

Beşiktaş'ın sağ bek futbolcusu Valentien Rosier, önemli açıklamalarda bulundu. Valentin Rosier Beşiktaş ile ilgili ve kendisiyle alakalı önemli sorulara cevap verdi. Rosier verdiği röportajla büyük ses getireceğe benziyor.

VALENTİN ROSİER BEŞİKTAŞ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Valentin Rosier kendisiyle ve takımla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Valentin Rosier yaptığı açıklamada, "Değerlere sahip çıkmak bence önemli. Maalesef parayı çok göz önünde tutuyoruz. Her şey bundan ibaret değil Beşiktaş, Portekiz’de işler iyi gitmediğinde bana güvendi. Buraya imza atarak onlara karşılığını vermek benim için" ifadelerine yer verdi.

Açıklamaları büyük yer tutan futbolcu, GQ Dergisi'nin Ekim sayısına önemli açıklamalrda bulunmaya devam etti. Futbolculuğunun yanı sıra farklı stiliyle de gündem olan Fransız sağ bek futbolcusu Beşiktaş'a transfer sürecini de anlattı. Rosier yaptığı açıklamada, “Değerlere sahip çıkmak bence önemli bir şey. Maalesef parayı çok göz önünde tutuyoruz. Her şey bundan ibaret değil, para bizi biz yapan şey değil. Beşiktaş , Portekiz’de işler iyi gitmediğinde bana güvendi. Buraya imza atarak onlara karşılığını vermek benim için önemliydi ve bunun için mutluyum” ifadelerine yer verdi.

BEŞİKTAŞLI ROSİER KENDİSİYLE İLGİLİ SORULARA DA CEVAP VERDİ

Futbolculuk kariyerinde neden sağ bek pozisyonunda oynadığını sorularına cevap veren futbolcu, “Pozisyonumu seviyorum ama birçok oyuncu gibi gençken her zaman o mevkide değildim, daha çok orta saha ve forvet oyuncusuydum! Hayır kendimi orada görmüyorum, çok küçüğüm!” (gülüyor) sözlerini sarf etti. Beşiktaşlı Rosier devam eden açıklamalarında yaşamıyla ilgili ve giyim tarzı ile ilgili de sorulara cevap verdi. Tarzıyla dikkat çeken futbolcu ilginç açıklamalarda bulundu.

Rosier devam eden açıklamalarında:

“İstanbul büyük bir şehir, oldukça turistik ve her zaman her yer açık. Yaşadığım en büyük şehir ve burada yaşamak insanda yaşama isteği uyandırıyor.”

“Favorim dövmem yok ama büyük bir kısmı aileyle alakalı. Bu yüzden çoğu benim gözümde çok değerli.”

“Giyim konusunda kendi ruh halime sahip olmaya çalışıyorum ama kaykay dünyası ve ikonlar bana ilham veriyor. Tupac diyebilirim ve şu anda GTA (gülüyor).” ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal