Maç Sona Erdi! Hatayspor 1-0 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Hatayspor, Beşiktaş'ı konuk ediyor.

05.10.2021-11:44 - (Son Güncelleme: 30.10.2021-18:56) Maç Sona Erdi! Hatayspor 1-0 Beşiktaş

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Hatayspor: Munir, Fatih, Burak, Kamil Ahmet, Adekugbe, Adama Traore, Ruben, Boudjemaa, Saba, El Kaabi, Mame Diouf.
Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Montero, Umut, Necip, Atiba, Teixeira, Ghezzal, Larin, Batshuayi.

İKİ TAKIM ARASINDA

İki takım arasında geçen sezon Hatay'da yapılan karşılaşma 2-2 beraberlikle tamamlanırken, İstanbul'daki karşılaşmada Beşiktaş rakibine 7-0 üstünlük kurdu.
Bu sezon ligde 4 deplasman maçına çıkan Beşiktaş, bunların sadece birini kazanabildi.
Dış sahada Fraport TAV Antalyaspor'u 3-2 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, Gaziantep FK ile deplasmanda oynadığı maçtan 0-0 beraberlikle ayrıldı.
Beşiktaş, son iki deplasman maçında ise Altay'a 2-1 ve Medipol Başakşehir'e 3-2 mağlup oldu.Beşiktaş, son 6 maçta savunmada büyük sıkıntı yaşadı.
Ligin ilk 4 maçında rakiplerine gol izni vermeyen siyah-beyazlı ekip, son 6 karşılaşmada ise gol yemekten kurtulamadı. Beşiktaş, söz konusu 6 maçta kalesinde 12 gol gördü.
Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları geçen Atiba Hutchinson ile Mehmet Topal, takımla çalışmalara başladı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın görev vermesi halinde bu iki oyuncu, yarınki karşılaşmada görev alabilecek.
Sağ uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem bulguları tespit edilen Josef de Souza, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlığı süren Georges-Kevin N'Koudou da Atakaş Hatayspor karşısında görev yapamayacak. akatlığı bulunan Miralem Pjanic'in de 11. hafta mücadelesinde oynayamayacak. Beşiktaş zorlu deplasmandan mutlaka 3 puan ile ayrılmak istiyor. Bu anlamda takımın teknik direktörü Sergen Yalçın'dan öğrencilerine yoğun uyarılar geliyor. Siyah beyazlılar zorlu deplasmandan üç puan alarak şampiyonluk yolunda kayıp yaşamak istemiyor. Diğer taraftan Hatayspor bu sezon çok başarılı bir grafik çiziyor. Hatayspor şuan ligde 2. sırada yer buluyor. Hatayspor ile Beşiktaş aynı puanda bulunuyorlar. Hatayspor averaj olarak Beşiktaş'ın önünde yer alıyor. Siyah beyazlılar, Hatayspor karşısında etkili bir galibiyet alarak ligde ön sıralara çıkmak istiyor. Bu anlamda futbolseverleri heyecanlı bir mücadele bekliyor. Karşılaşmadan önce gerek Hatayspor cephesinde gerek Beşiktaş cephesinde çok büyük bir heyecan hakim. Futbolseverler, Süper Ligde'ki heyecanlı mücadeleye odaklanmış durumdalar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal