Türk Solu: Batının Papası’na Hayran Milletinin Dinine Düşman

Muhalif gazetecilerin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar sol-muhalif zihniyetin geldiği noktayı sergiler nitelikte. Milletin öz değerlerini ayaklar altına paylaşımlar yapan muhalif gazeteci ve sanatçılara her geçen gün bir yenisi ekleniyor.

04.09.2021-14:14 - (Son Güncelleme: 04.09.2021-17:36) Türk Solu: Batının Papası’na Hayran Milletinin Dinine Düşman

Sosyal medya muhalif gazeteci İsmail Saymaz’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımı konuşuyor. Yaptığı paylaşımla adeta savunduğu ve durduğu konumu özetleyen İsmail Saymaz’a tepkiler de çığ gibi büyüyor.

BATININ PAPASINA HAYRAN BİR GAZETECİ

İsmail Saymaz, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda afet bölgesini ziyaret eden Papa’ya övgüler yağdırıp müslüman din adamlarıyla kıyas etti. Yaptığı paylaşımda 'Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Şehir Devleti Başkanı Papa Francesco deprem bölgesini ziyaret etti. Bizde olsa Diyanet işleri başkanı milyonluk makam aracından iner miydi? kocaman bir soru işareti.' şeklinde yorumda bulundu. İsmail Saymaz, yaptığı bu paylaşımla Avrupalı siyasetçilere, din adamlarına olan hayranlıkları gizlemekten çekinmeyen muhalif gazetecilerden biri olduğunu gösterdi.

MİLLETİN DİNİNE DÜŞMAN

İsmail Saymaz, çok kısa bir süre sonra Türkiye’de yaşanan bir afetten sonra afet bölgesini ziyaret eden Diyanet İşleri başkanını şu şekilde eleştirdi “Diyanet İşleri Başkanı’nın sel felaketi ile ne ilgisi var? Haydi gitti, diyelim, çamur deryası içinde cübbeyle gezmesinin ne manası var?”


MUHALEFET ZİHNİYETİN TEZAHÜRÜ GİBİ

Yaşanan bu olay aslında muhalefette bulunan siyasetçisinden gazetecisine kadar bir çok kişinin insanına ve batıya bakış açısını ortaya serer nitelikte. Dün de bugün de bu milletin değerlerine düşman olmaktan çekinmeyen batıdan gelen her şeyi değerli milletinin içinden çıkar her şeyi değersiz olarak gören zihniyetin geldiği bu nokta ülkemizin geleceği açısından çok tehlikeli.

YARGITAY AÇILIŞINDAN DA RAHATSIZ OLDULAR

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Yargıtay binasının açılış törenine katılan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş orada da dua etmiş ve açılışı gerçekleştirmişti. Ardından katıldığı Harp Okulu töreninde de dua eden Ali Erbaş’tan muhalefet oldukça rahatsız olmuş bu rahatsızlıklarını da sosyal medya üzerinden dile getirmişlerdi. 


KURUMSAL OLARAK DİN DÜŞMANLIĞI YAPIYORLAR

Özellikle CHP’li siyasetçiler ve CHP’ye yakın gazeteciler tek bir ağızdan din düşmanlığı pompalamaya devam ediyor. Her fırsatta İslam'ın değerlerini ayaklar altına almaya çalışan bu zihniyetin bu tutumu kurumsal bir propagandanın parçası gibi görünüyor. Yakın zamanda özellikle başörtülülerle ilgili sık sık çıkışlar yapan muhalif camianın ülke genelinde islamafobiyi tetikleyecek stratejik hamleler yaptığı anlaşılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal